DOLAR 32,5643 0.13%
EURO 34,9143 0.67%
ALTIN 2.437,130,19
BITCOIN 21752090.2213%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Saç Boyası Nasıl Seçilir? Saç Boyası Renkleri

Saç Boyası Nasıl Seçilir? Saç Boyası Renkleri

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 19:20
Saç Boyası Nasıl Seçilir? Saç Boyası Renkleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Saç Boyası
Saç boyası kadınların saçlarını en iyi şekilde boyayabilmesi ve saç rengini değiştirebilmesi için gerekli olan önemli ürünler arasında yer almaktadır. Bu noktada kişiler saç boyası ürünlerinden saç yapıları ile ilgili en uygun olanı tercih ederek profesyonel ve kalıcı renklere sahip olabilirler. Kalıcı saç boyaları hem profesyonel kuaförler arasında hem de mağazadan saç boyası satın alan müşteriler arasında en popüler ve en yaygın saç boyası grubudur. Ve bu şaşırtıcı değil, çünkü saçta oldukça kalıcı renkler verebilen bu tip bir saç boyasıdır ve boyama bir profesyonel tarafından yapılmasa bile. Ek olarak, bu tür bir boya, yoğun gri saçları bile uzun süreli bir etkiyle boyamanıza izin verir.
Her kadın çekici olmayı hayal eder. Ve bu sadece giyim tarzı için değil aynı zamanda saç modeli için de geçerlidir. Herhangi bir modacı, saç rengini değiştirerek yeni bir görünüm denemeyi sever. Ve burada soru ortaya çıkıyor, hangi boyanın seçilmesi daha iyi – kalıcı mı yoksa yarı kalıcı mı? İlk seçenek uzun vadeli bir etki sağlar, bu nedenle daha popülerdir; ikincisi daha hızlı durulanır ancak güvenlidir. Peki doğru seçimi yapmak için saç boyaları hakkında bilmeniz gerekenler nelerdir?


Saç Boyası Nasıl Seçilir?
Saç renginize karar verin.
Saç rengi, birçok faktörden etkilenen çok bireysel bir şeydir. Ve senin ve arkadaşının aynı saç boyasını kullanıyor olması, senin ve onun saçının aynı renk olduğu anlamına gelmez.
Saçınız için doğru rengi nasıl seçersiniz?
Paket üzerinde modelin saçının gölgesine göre bir renk seçmeyiniz; renginizin tam olarak onun rengine dönmeme ihtimali% 90’dır. Verilerinizi dikkate alarak kutuda yazanları, hangi rengin elde edilmesi gerektiğini okuduğunuzdan emin olun.


Cilt tonunuz önemlidir
Cilt renginize göre saç rengini seçin. Soğuk tonlar için (pembe, mavi, yeşil ve gri tonlar), bordo notalı kül sarısı ve koyu tonlar uygundur. Sıcak ten tonları sahipleri için altın renkler uygundur.
Şüphe duyduğunuzda, daha açık bir boya seçin.
Biraz daha koyulaşmak her zaman daha açık olmaktan daha kolaydır. Üstelik renk genellikle sandığınızdan daha koyu çıkıyor. Bu nedenle, iki renk (daha koyu ve daha açık) arasında seçim yaparken, daha açık olanı tercih etmek daha iyidir.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli