DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758650.92729%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Allık Nasıl Sürülür ? Allık Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Allık Nasıl Sürülür ? Allık Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

ABONE OL
Mayıs 11, 2021 16:29
Allık Nasıl Sürülür ? Allık Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Allık
Allık, yüz makyajında kadınların sık sık tercih ettiği bir makyaj ürünüdür. Mükemmel allık aramaya başladığınızda, aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce ürün ve renk olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Karar vermenize yardımcı olması için cilt tonunuzu , kullandığınız renk rujunu ve ne tür bir aplikatörü tercih edebileceğinizi düşünün. Klasik pudralar çok yönlüdür ve harmanlanabilir, ancak jel allık ile daha uzun süre kalıcı, daha doğal görünen bir ışıltı yaratabilirsiniz. Şimdi söz konusu ürün ile ilgili seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken noktaları gelin hep birlikte inceleyelim.

Allık Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Açık ve Soluk Bir Tene Sahipseniz;
Açık veya soluk teniniz varsa soluk pembe ürün seçin. Açık pembe, genel olarak tüm cilt tipleri için mükemmel bir tondur. Ancak özellikle pembe veya kırmızı alt tonlu açık teniniz varsa, soğuk bir soluk pembe ürün doğal renginizi gerçekten iyi vurgulayacaktır. Turuncu alt tonları olan pembe kızarmalardan kaçının, çünkü bunlar genellikle doğal görünmeyebilir.
Allık rengini cilt tonunuza ve giydiğiniz diğer makyajlara göre ayarlayın. Cildinizde pembe alt tonlarınız varsa pembe ve lavanta tonlarını tercih edin. Sarı alt tonlarınız varsa daha bronz, turuncu veya şeftali olan bir allık seçebilirsiniz. Web sitemizde sizlere sunulan allık modellerinden pembe tonlarda bir allık bulabilirsiniz. En beğendiğinizi bulana kadar birkaç farklı ton deneyin.
Sarı Alt Tonlara Bir Cilde Sahipseniz;
Bu durumda mutlaka şeftali rengi bir allık kullanın. Açıklamasında “saten” veya “şeffaf” kelimeleri bulunan ürünlere odaklanın. Çünkü allık cildinize uygulandığında daha kolay karışacaktır. Şeftali, size sağlıklı bir ışıltı vermek için sarı alt tonlarınızla iyi çalışır. Daha derin bir renk istediğiniz günler için, rengi hafifçe oluşturmak için şeffaf allığınızın birkaç katını uygulayın.
Koyu Bir Ten Rengine Sahipseniz;
Koyu renkli bir tene sahipseniz etkileşime girip hasta görünmenize neden olabileceğinden, sarı alt tonları olan allıklardan kaçının. Bunun yerine, pembe ve kırmızı tarafta daha sıcak ve daha çok kızarıklıklar bulmaya odaklanın. Özellikle kış aylarında koyu renk tenesahip kişiler allık uygulamasıyla cilt tonunu gerçekten canlandırabilirler.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli