DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.293,020,69
BITCOIN 23048032.07328%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Protez tırnak ve Jel Protez Tırnak arasındaki farklar

Protez tırnak ve Jel Protez Tırnak arasındaki farklar

ABONE OL
Haziran 4, 2021 16:45
Protez tırnak ve Jel Protez Tırnak arasındaki farklar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Protez Tırnak ve Jel Tırnak Uygulamaları

Protez tırnak ve jel tırnak uygulamaları kadınlar tarafından sık sık tercih edilen bir güzellik uygulamasıdır. Protez tırnakların akrilik çivi, jel çivi ve daldırma çivi gibi farklı çeşitleri bulunmaktadır. Tırnaklara uygulanan özel jeller yani koruyuculardan sonra tırnak ucuna plastik çiviler yerleştirilerek elde edilen çok kullanışlı protez tırnaklardır.

Bugünlerde bayanlar güzellik ve bakıma önem veriyor. Teknolojinin gelişmesiyle güzellik sektöründe ortaya çıkan yeniliklerden biri de protez tırnak uygulamalarıdır. Protez Tırnak işlemi, jel veya akrilik sistem kullanılarak mevcut tırnağın dayanıklılık kazanmasını sağlar, uzun tırnağın görünmesi sağlanır.

Tırnak sorunlarının tedavisi için bu alışkanlıktan kurtulmalarına yardımcı olacaktır. Protez tırnaklar, kadınlar için büyük bir kullanım kolaylığı sağlar. Sürekli manikür yaptırma ihtiyacı hisseden kadınlar, büyük sıkıntılardan kurtarır.

Protez Tırnak ve Jel Tırnak Uygulamalarının Önemi

 

Takma tırnak gibi zahmetli uygulamalara göre uygulaması daha kolaydır ve daha doğal bir görünüm sağlar. Hatta kişinin kendi tırnaklarına benziyor. Protez tırnaklar gerçek tırnağın nefes almasını engellemez. Protez tırnakların üzerine oje sürülebilir hatta ojeyi daha kalıcı hale getirilebilir.

Estetik bir görünüme kavuşmak için protez tırnaklar son derece şık bir görünüme sahiptir. Hassas tırnaklar, tırnak kırılma sorunları, tırnaklarda pürüzler ve çatlaklar olan kişiler için protez tırnaklar çok etkili olacaktır. Protez tırnak, kişiye sağlıklı ve estetik bir tırnak görünümü kazandıran bir uygulamadır. Tırnak rahatsızlığı olmayan kişilerde protez tırnak da olabilir.

Jel tırnaklar ise protez tırnak uygulamalarından bir tanesidir. Tırnakların su ile etkilenmesi ile birlikte tırnağın sertliğinin kaybolması durumu oluşur. Tırnakta ki sararmaların da meydana gelmesi ile birlikte bireyler kendileri için en uygun jel tırnak ve protez tırnak modellerini tercih edebilirler.

En az 10 karakter gerekli