DOLAR 32,5106 0.18%
EURO 34,8214 0.26%
ALTIN 2.486,270,99
BITCOIN 1999880-3.01022%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

16:37

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Erkek Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır ?

Erkek Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır ?

ABONE OL
Haziran 4, 2021 17:07
Erkek Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Erkek Tüy Dökücüler

Erkek tüy dökücü kremler erkeklerin inatçı tüyleri için üretilmiş olan ürünlerdir. Bu nokta da erkek tüy dökücüler ile pek erkeğin istenmeyen tüylerinden rahatlıkla kurtulabilmeleri mümkündür. Peki, erkekler için özel olarak üretilen erkek tüy dökücü kremler nasıl kullanılır? Gelin hep birlikte inceleyelim.

Erkek Tüy Dökücüler Nasıl Kullanılır?

Tıraş olmanın zorluğundan nefret ediyorsanız veya profesyonel bir ağda için ödeme yapmak istemiyorsanız, tüy dökücü bir ürün kullanmayı düşünebilirsiniz. Bu kremler, losyonlar, jeller ve spreyler, istenmeyen tüyleri hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilir.

Tüyleri Almak İstediğiniz Alan İçin Formüle Edilmiş Bir Ürün Seçin

Çoğu tüy dökücü kremin iki versiyonu vardır. Biri vücudunuz için diğeri yüzünüz için. Yüzünüzdeki hassas cilde zarar verebilecek daha yüksek konsantrasyonda kimyasallar içerdiğinden, yüzünüzde vücudunuz için tasarlanmış bir krem ​​kullanmamalısınız. Birçok tüy dökücünün sert bir kokusu vardır, bu nedenle eklenmiş uçucu yağlar veya kokulu birini seçmelisiniz.

İstediğiniz Formülü Seçin
Tüy dökücüler spreyler, kremler, jeller ve losyonlar ile ifade edilir. Bu ürünler arasında ki en temel fark, uygulama yöntemidir. Bunların hepsi oldukça benzerdir. Uygulamanın en hızlı ve en kolay olacağını düşündüğünüz formülü seçin. Bazı tüy dökücü ürünler de suya dayanıklıdır. Bu nedenle duşta kullanabilir, ardından bir bezle silebilirsiniz.

Önce Vücudunuzu Veya Yüzünüzü Yıkayın

Tüy dökücü ürünü uyguladığınız alan temiz, kuru olmalı ve herhangi bir yağ veya losyon içermemelidir. Ürünü, çatlamış cildi tahriş edeceğinden, kesik veya yaraların olduğu herhangi bir alana uygulamayın. Tıraş ve tüy dökücü ürün kullanımı arasında en az 72 saat bekleyin.

Ürünü İstenmeyen Tüylerin Olduğu Bölgeye Uygulayın

Tüyleri almak istediğiniz tüm alana kalın bir ürün tabakası uygulayın. Ürünü cildinize sürmeyin, nazikçe sürün. Eldiven kullanabilirsiniz. Aksi takdirde tüy dökücü ürünü uyguladıktan sonra ellerinizi iyice yıkadığınızdan emin olun. Malzemeye zarar verebileceğinden veya rengini bozabileceğinden ürünü cildinizden başka hiçbir şeye temas ettirmemeye özen gösterin.

Önerilen Süre Kadar Bekleyin Ve Yıkayın

Tüy dökücü ürünlerin çoğu için, çıkarmadan önce yaklaşık 5 dakika beklersiniz. Tüy dökücü ürünü talimatların gösterdiğinden daha uzun süre bırakmamak çok önemlidir. Bunu yapmak ciltte tahrişe neden olabilir.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli