DOLAR 32,2619 0.01%
EURO 34,7010 -0.04%
ALTIN 2.402,980,12
BITCOIN 2014566-1.39349%
İstanbul
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kadın Buz Lazer Epilasyon Nedir ve 2021 Fiyatları

Kadın Buz Lazer Epilasyon Nedir ve 2021 Fiyatları

ABONE OL
Mayıs 26, 2021 16:54
Kadın Buz Lazer Epilasyon Nedir ve 2021 Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Kadın Buz Lazer
Kadın buz lazer yöntemi günümüzde tüy sorunu yaşayan herkesin tüylerinden kurtulmak için seçtiği bir yöntemdir. Buz lazer epilasyon, diğer tüy alma yöntemlerine göre çok daha avantajlı olduğu için hem kadın hem de erkekler tarafından sık sık tercih edilmektedir. Buz lazer epilasyon, istenmeyen tüylerin köklerini dondurarak tekrar çıkmasını önleme işlemi olarak ifade edilebilir.

Standart lazer sistemleri bir ‘atış’ yöntemi kullanarak çalışır. Bu, saç köklerini tek bir yüksek enerjili darbeye maruz bırakarak, ardından cihazı hafifçe hareket ettirerek ve başka bir darbe vererek çalışır. Bu yöntemi daha katlanılabilir hale getirmek için genellikle bir soğutma sistemi kullanılırken oldukça acı verici olabilir ve komplikasyon riski artabilir. Ayrıca, güneşe maruz kalmanın genellikle gerekli olmasından sonra buz lazer tedavisinden önce en az 6 hafta beklemelisiniz.

Kadın Buz Lazer Epilasyon Etkili Midir?

 

Kadın buz lazer pilasyon kıl köklerine etkili bir şekilde zarar veren ve yeniden büyümeyi önleyen bir soğukluğa kadar kademeli olarak dondururken çevredeki dokuya zarar vermekten kaçınır. Temaslı soğutma ICE teknolojisi cilt yüzeyini soğutarak cilt hasarını önler, bu da neredeyse ağrısız ancak oldukça etkili epilasyon sağlar.

Muhtemelen daha fazla tedaviye ihtiyaç duyan yüz ve özel alan gibi bazı güçlü saç uzatma bölgelerinde optimum sonuçlar elde etmek için 6 ila 8 uygulama önerilir. Yüz lazer saç tedavileri ilk 4 tedavi için 4 haftada bir, daha sonra her 4-6 haftada bir yapılmalıdır. Vücut lazer epilasyon tedavileri ilk 4 tedavi için 6 haftada bir, ardından 6-8 haftada bir yapılır.

4-8 hafta arayla yapılan her uygulama, yaşam döngülerinin bu aşamasında farklı tüyleri tedavi edecektir, böylece uygulama başına tüyler de %10-15’e varan azalma görebilirsiniz. Çoğu insan, alan başına 6 ila 8 tedavi, muhtemelen daha çok yüz veya özel alan gibi daha dirençli alanlar için gidecektir.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli