DOLAR 32,6448 0.43%
EURO 34,7226 -0.1%
ALTIN 2.524,391,63
BITCOIN 1992222-0.51391%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Aseton Nasıl Kullanılır? Aseton Nedir, Aseton fiyatları

Aseton Nasıl Kullanılır? Aseton Nedir, Aseton fiyatları

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 19:27
Aseton Nasıl Kullanılır? Aseton Nedir, Aseton fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Aseton Nedir ?
Aseton genel olarak oje çıkarıcı olarak bilinen son derece önemli bir kozmetik üründür. Oje çıkarıcı, manikür yapan herkes için bir zorunluluktur. Aseton veya metil etil keton, butil asetat, etil asetat, izopropil alkol içerir. Aseton daha toksiktir, tırnak plağını daha güçlü bir şekilde kurutur, ancak herhangi bir verniği etkili bir şekilde çözer ve bu nedenle tırnaklar üzerindeki etki süresi minimumdur. Buna karşılık, aseton içermeyen ürünler tırnakları ve etrafındaki deriyi çok fazla kurutmaz, keskin bir kokuya sahip değildir, aynı zamanda verniği daha yavaş çözer.

Üreticiler, yağlar, nemlendirici bileşenler dahil olmak üzere ürünleri iyileştiriyor, zararlı etkileri en aza indiriyor ve ayrıca herhangi bir kaplamayı birkaç saniye içinde etkili bir şekilde çözen aseton içermeyen sıvılar sunuyor.

Aseton Nasıl Kullanılır?
Uzman görüşlerine ve gerçek müşteri incelemelerine dayanarak en iyi oje çıkarıcıların bir listesini derledik. Önerilerimiz, ihtiyaçlarınız ve istekleriniz için en iyi seçimi yapmanıza yardımcı olacaktır.

Asetonu pamuklu ped ve folyo ile çıkarmadan önce parmaklarınızı kontrol edin. Tırnakların yakınında ciltte yaralar varsa, onları bir dezenfektanla tedavi edin ve işlem sırasında bir sıva ile örtün;
Verniği pamuklu bir pedle çıkarırken, çivi tabanından kenara doğru yumuşak bir şekilde hareket ettirin. Tırnak yüzeyini kuvvetlice ovalamak ve hatta cilayı soymak için gerekli değildir: bu, tırnak plağının delaminasyonuna yol açabilir;

Dekoratif kaplamayı tırnaklardan çıkardıktan sonra ellerinizi suyla durulayın;
Son olarak, tırnaklarınızı, tırnak çevresi rulonun tırnaklar ve cildi için besleyici bir yağla şımartabilirsiniz.

Aseton Fiyatları
Parmak uçlarını hasardan koruma birincil işlevini yerine getirmek için tırnakların sağlıklı ve güçlü olması gerekir. Ek olarak, güçlü tırnaklar çekici görünür, iyi uzar ve güzelce dekore edilebilir. Bu nedenle doğru ürünü seçerken tasarruf etmeye değmez. Ucuz ürünler kalitesizdir. Ucuz ürünler kullanmak tırnaklarınıza zarar verir.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli