DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072812-1.19628%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

Buz Lazer Epilasyon Nedir, Uygulaması Nasıl Yapılır?

Buz Lazer Epilasyon Nedir, Uygulaması Nasıl Yapılır?

Buz Lazer Epilasyon Nedir, Uygulaması Nasıl Yapılır? Buz Lazer Epilasyon Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli ?

ABONE OL
Mayıs 15, 2021 13:09
Buz Lazer Epilasyon Nedir, Uygulaması Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Buz Lazer Epilasyon
Buz lazer epilasyon en genel tanımı ile buz lazer teknolojisi ile tüylerden kurtulma yolu olarak adlandırılabilmektedir. Buz lazer enerjisi ile tüylerden sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kurtulmayı sağlayan lazer epilasyon, lazer ışığının tek dalga boyutunda düz bir demet şeklinde yayılması ile kıl köklerinin dondurulmasını ifade edilebilmektedir. Lazer epilasyon ile tüylerinden kurtulmak isteyen kişilere milisaniyelik atışlar uygulanarak melonin pigmenti dondurulmaktadır. Bu da kılın çevresindeki dokuya herhangi bir zarar vermeden kıl kökünü güçsüzleştirilmesini dondurulmasını sağlamaktadır.
Lazer Epilasyon Vücudun Hangi Bölümlerine Yapılabilmektedir?
Lazer epilasyon aslında vücudun her bölgesine uygulanabilmektedir. Genital bölge, bikini bölgesi, kol altı, kol, bacak, göbek, sırt, dudak üstü tüyleri gibi bölgelere uygulanan lazer epilasyondan başarılı sonuç elde edilebilmesi için uygulamanın yapılacağı bölgede tüylerin koyu renkli ve kalın olması gerekmektedir. Aksi takdirde bölgeye lazer uygulama yapılamaz ve tüylerden kurtulma söz konusu olamaz.
Buz Lazerin Avantajları
Buz lazer uygulamaları neredeyse ağrısızdır. Çoğu hasta, tedavi edilen bölgede sadece hafif bir ısınma hissi yaşar ve biraz da çok hafif bir batma ve iğne hissi hisseder. Diğer lazer sistemleri, hafiften çok acıya kadar kendileriyle ilişkili farklı ağrı seviyelerine sahiptir!
Lazer sisteminin kullandığı soğutma yöntemini, tedavi konforu ve güvenliğini büyük ölçüde etkileyen bu faktörlerden dolayı dikkate almak önemlidir. Tipik olarak 3 farklı soğutma yönteminden 1’i modern lazer epilasyon sistemlerine yerleştirilmiştir.
Profesyonel Buz Lazer Epilasyon Yöntemi
Bireyler lazer epilasyon yöntemlerine başvururken kıl köklerinden tamamen kurtulabileceklerini düşünmektedir. Ancak böyle bir durum söz konusu değildir. Kıl köklerinden %100 değil %90’a kadar kurtulmak mümkündür. Özellikle zayıf kökleri lazer cihazının görebilmesi mümkün değildir.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli