DOLAR 32,6036 0.39%
EURO 34,8369 0.29%
ALTIN 2.503,680,79
BITCOIN 21056845.71465%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Boyun Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır, Fiyatları İyileşme Süreci

Boyun Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır, Fiyatları İyileşme Süreci

ABONE OL
Nisan 29, 2021 17:51
Boyun Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır, Fiyatları İyileşme Süreci
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Boyun Germe Ameliyatı Nedir?
Yaş, psikolojik sorunlar, stres gibi nedenlere bağlı olarak vücudun çeşitli bölümlerinde deformasyonlar meydana gelmektedir. Boyunda bulunan yağlanmalar ve kırışıklıklarda bunlardan bir tanesidir. Gıdı olarak bilinen bu bölgede kilo alındığında yağlarda birikmektedir. Kilo verildiğinde ise deri de sarkmalar meydana gelebilmektedir. Bu durum normal olarak pek çok kişiyi rahatsız etmektedir. Bu durumda kişiler boyun germe ameliyatlarına başvurmaktadır. Boyun germe operasyonlarında 2 farklı teknik kullanılabilmektedir.
Operasyon Süresi: 2-3 Saat
Anestezi: Lokal-Genel Anestezi
Hastanede Kalış: Yok
Sosyal Hayata Dönüş: 3-4 Gün

Boyun Germe Operasyonu Nasıl Yapılır? Boyun Germe Teknikleri Nelerdir?
Boyun germe operasyonları yüz germe operasyonu ile birlikte uygulanabileceği gibi tek başına da uygulanabilmektedir. Aynı zamanda eğer boyun bölgesinde fazla yağlanma varsa liposuction da yapılabilmektedir. Boyun germe ameliyatları iki farklı teknik ile gerçekleştirilmektedir. Bunlar klasik yüz germe tekniği ve askılama tekniğidir.
Klasik boyun germe tekniği; cildi çok deforme olmuş, kırışıklığı ve sarkması yoğun olan hastalara uygulanmaktadır. Bu teknikte çenenin alt kısmından yaklaşım 2 cmlik bir kesi yapılır. Bu kesi aracılığı ile çenenin altında bulunan dokulara ulaşılır. Böylelikle burada bulunan fazla yağlar çekilebilir ve boyunda toparlanma ve germe işlemi gerçekleştirilir.
Boyun germe operasyonlarında kullanılan diğer bir yöntem ise askılama yöntemidir. Bu teknikte asıcı materyaller kullanılmaktadır. Bu materyaller yapılan kesilerden içeri sokularak bölgeye yerleştirilir. Bu materyalin üzerinde bulunan dikensi çıkıntılar ile dokular tutulur ve yukarıya doğru çekildiğinde boyun gerdirilmiş olur. Bunun sonucunda sarkmalar düzeltilmiş olur. Ancak bu yöntem gıdı bölgesinde bulunan yağları gidermek için yeterli değildir.
Boyun Germe Operasyonu Planlaması Nasıldır?
Yurtdışında online tetkiklerini yaptıran hastalarımızın onayı alındıktan sonra özel otel, transfer ve tercüman planlaması yapılır.
Yurtdışından gelen hastalarımız VIP aracımızla havalimanından alınarak otele yerleştirilir.
Sonra tekrar VIP aracımızla hastaneye götürülen hastalarımız burada gerekli laboratuvar testlerine tabi tutulur.
Laboratuvar testleri tamamlanırken doktorumuzla yüz yüze bir görüşme yapılır. Tercüman eşliğinde hastanın istekleri tekrardan dinlenir. Boyun germe operasyonu ile ilgili tüm detaylar tekrardan gözden geçirilerek sonrasında ameliyata başlanır.
Boyun germe operasyondan sonra herhangi bir sorun yoksa hasta taburcu edilir
Yurt dışı hastalarımız son kontrolleri yapıldıktan sonra 3-4 gün içerisinde evlerine geri dönebilir.

Boyun Germe Operasyonu Öncesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Boyun germe operasyonu öncesinde size kliniğimizden ‘Ameliyat öncesi dikkat edilmesi gerekenler’ adlı e-kitapçık gönderilecektir. Lütfen bu kitapçıkta yer alan tüm bilgileri dikkatlice okuyunuz. Kitapçıkta yer alan bütün talimatlara uymaya özen gösteriniz.
Boyun germe operasyonundan önce kullandığınız ilaçları ve kronik hastalıklarınızı Zürih Klinik uzman doktorlarına bildirmelisiniz. Doktorlarımız gerekli görürse bu ilaçları bırakmanızı talep edebilir. Bu operasyondan önce sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklarınıza bir süre ara vermelisiniz. Kan sulandırıcı ilaçları da kullanmamalısınız.
Boyun Germe Operasyonu Sonrası İyileşme Süreci
Bu operasyondan sonra hastalar 1 hafta 10 gün içerisinde işlerine dönebilmektedir. Ancak bu süre zarfında boyunlarını olası darbelere karşı korumaları gerekmektedir. Tam iyileşme gerçekleşene kadar sert ve ani boyun hareketlerinden kaçınmak gerekir. Boyun bölgesinde bulunan şişlikler yaklaşık 3 hafta sonunda büyük oranda geçecektir. Operasyondan 2 hafta sonra uzun yürüyüşlere 3 hafta sonra da ağır sporlara başlanabilmektedir.
Boyun Germe Operasyonu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bu operasyondan sonraki gece ağrılarınız olabilir. Ağrılarınız için Zürih Klinik doktorlarının önerdiği ağrı kesicileri kullanabilirsiniz.
Boyun germe operasyonundan sonra yüzünüzde şişlik ve ödem oluşacağı için doktorunuz size antibiyotik önerebilir. Doktorunuzun önerdiği antibiyotiği kullanarak ödemlerinizin en aza inmesini sağlayabilirsiniz.
Tam iyileşme gerçekleşmeden boyun bölgenizi güneşten korumalısınız. Bunun için yüksek faktörlü güneş kremleri kullanabilirsiniz.
İlk 4 hafta boynunuzu sağa sola döndürmeden 45 derecelik bir açı ile yatmanız gerekmektedir.

FAQ
Boyun germe ameliyatlarının etkileri kalıcı mıdır?
Evet, bu ameliyatın sonuçları kalıcıdır.
Boyun germe operasyonu sonrasında iz kalır mı?
Kulağınızın önünde ve arkasında ayrıca saç derinizde küçük izler kalabilmektedir. Ancak bu izler geçicidir.
Boyun germe operasyonunda ağrı çeker miyim?
Boyun germe operasyonundan sonra ağrılarınız olabilir. Bu ağrıları hafifletmek için ağrı kesici kullanabilirsiniz.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli