DOLAR 32,5698 0.04%
EURO 35,0610 0.57%
ALTIN 2.427,310,18
BITCOIN 2091474-3.88684%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Fondöten Nasıl Sürülür ? Fondöten Tercihi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?

Fondöten Nasıl Sürülür ? Fondöten Tercihi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 19:25
Fondöten Nasıl Sürülür ? Fondöten Tercihi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Fondöten
fondöten kadınların yüz makyajlarında kullandıkları son derece önemli bir makyaj Ürünüdür. Cilt tonunu eşitlenmesini ve ciltteki çeşitli kusurların kapanmasını sağlayan Söz konusu ürün aracılığı ile kadınlar kusursuz ve pürüzsüz bir yüze sahip olabilirler.

Bu noktada makyajın olmazsa olmazları arasında yer almayı başaran söz konusu ürün kadınların adeta hayat kurtarıcısı durumuna gelmiştir. Birbirinden farklı özellik ve renklere sahip olan Söz konusu ürün modellerinden kadınlar kendileri için en uygun olanı tercih etmeliler.

Çünkü kuru bir cilt tipine sahipseniz yağlı ciltler için uygun olan Söz konusu ürün tercih ederseniz ortaya felaket bir görünüm çıkacaktır. Bu noktada kesinlikle Söz konusu ürün tercih yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar dikkat etmelisiniz. Peki Söz konusu ürün tercih yaparken kadınların dikkat etmesi gereken noktalar nelerdir?

Fondöten Nasıl Sürülür 

  • Öncelikle cilt tipinize ve renginize göre bir fondöten tercih etmeyi unutmayın. Örneğin; yağlı cilde sahipseniz, matlaştırıcı etkili bir fondöten seçip üzerine mutlaka pudra sürün. Böylece cildiniz gün boyu parlamayacak ve makyajınız sabit kalacak. Pudralı krem fondötenlerden de yardım alabilirsiniz. Eğer kuru bir cilde sahipseniz; nemlendirici etkili kapatıcılar seçmeye özen gösterin. Özellikle sıvı fondötenler tercih ederseniz cildinizin kuruyup pul pul dökülmesini önleyebilirsiniz. Eğer cildinizde çizgiler varsa köpük fondötenlerden yardım alabilirsiniz. Yoğun kapatıcı özellikleriyle her kusuru kapatmaya hazırlar.
  • Ellerinizle sürmek yerine fırça ya da sünger tercih edin. Fırçanın ya da süngerin bir ucunu fondötene batırarak yatay hareketlerde cildinize iyice yedirin.
  • Yüzünüzün her yerine eşit miktarda dağıttığınıza emin olun. Fondöteni fazla sürmek lekelerin daha iyi kapanmasına neden olmayacaktır.

Fondöten Tercihi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Fondöten tercihi yaparken ilk olarak cilt renginizi göz önünde bulundurmalısınız. Cilt renginizi bilmek doğru fonda tenin seçmenize yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise söz konusu ürünün rengidir. Koyu tane sahipseniz ve açık renkte bir Söz konusu ürün kullanırsınız ya da koyu renkte bir söz konusu ürünü açık renkteki denize kullanırsanız ortaya felaket çıkacaktır.

Bu nedenle hem cilt tonunuz da hem de Söz konusu ürünlerin rengini yeterli bir şekilde incelemelisiniz. Söz konusu ürün tercih yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur ise cildinizin yapısıdır. Su bazlı yağlı yağsız pudra da susuz Söz konusu ürünleri tipinize göre tercih edilmeyi bekleyen Söz konusu ürün türleridir. Bu noktada cildinizin kuru yağlı ya da karma bir cilt tipine sahip olup olmadığını öğrenmelisiniz.

Cilt Tipine Göre Söz konusu ürün Seçimi
Kuru ciltler yağ bazlı Söz konusu ürünleri tercih etmelidir. Normal ve kuru cilt ipine sahip olan insanlar ise su bazlı Söz konusu ürünler tercih edebilmektedir. Bunun yanı sıra hafif yağlı ve normal ciltler için ise pudra bazlı Söz konusu ürünler önerilmez. Son olarak akneli ve yağlı ciltler için de yağsız Söz konusu ürünleri tercih ederek kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz. Özel bir yere gidecekseniz ve cildinizi kusursuz görmesini istiyorsanız susuz Söz konusu ürünleri tercih etmelisiniz. Söz konusu ürünler akmaz erimez ve cildinizin son derece kusursuz bir görünüme sahip olması için size yardımcı olur.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli