DOLAR 32,5201 -0.09%
EURO 34,8051 -0.19%
ALTIN 2.426,85-0,12
BITCOIN 2119711-3.0496%
İstanbul
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

CC Krem ve BB Krem Nedir, Farkları Nelerdir?

CC Krem ve BB Krem Nedir, Farkları Nelerdir?

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 19:28
CC Krem ve BB Krem Nedir, Farkları Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Bb krem ve cc krem
Bb krem olarak adlandırılan blemish balm Özellikle yaz aylarında son derece kurtarıcıdır. Son zamanlarda adını sık sık duyduğumuz bu makyaj ürünü renkli bir nemlendirici olarak adlandırılmaktadır. Söz konusu krem ciddi anlamda etki bırakan bir üründür.

Ciltteki kusurları ve çeşitli cilt problemlerini ortadan kaldırmak için kullanılan krem besleyici ve tedavi edici bir özelliği sahiptir. Bunun yanı sıra yaşlanma karşıtı ürünler olduğunu da rahatlıkla ifade edebilmemiz mümkündür. bb krem yağlı ciltlerde yağ dengesini korurken kuru ciltlerde de nemlendirici bir özelliğe sahiptir.

Özellikle yaz aylarında son derece kullanışlı olan bu ürün fondöten gibi ciddi bir katman oluşturmaz ve ince kremsi bir yapıya sahiptir. Makyaj uzmanlarına da son derece yoğun bir şekilde tercihte bb krem her cilt tipine ve rengine uygulanabilmektedir.
CC Krem
Color correcring olarak adlandırılan bu krem Son derece ince yapılıdır. Ciltteki renk eşitsizliklerin ortadan kaldırmak eceli dengelemek için kullanılan likit ürünlerden bir tanesi olan bu krem cilt dengeleme anlamında kullanılmaktadır.

Zengin bir içeriğe sahip olması nedeniyle yoğun bir şekilde tercih edilen cc krem yağlı ciltlerdeki parlaklığı da kontrol altına alabilmektedir. Düzenli kullanımda cildi iyileştiren ve kuru bölgelerin gün boyunca nemli kalmasın falan bu kremi hemen her cilt ipine uygun kişi rahatlıkla tercih edebilir. Bunun yanı sıra söz konusu krem içeriğindeki etken maddeler ile güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korumaktadır.

BB Krem ve CC Krem Farkı
BB krem ve CC kremler arasında önemli bir fark vardır. BB kremler çok daha cilt tonuna uygun olarak seçilen ve fondötenden daha hafif bir yapıya sahip olan aydınlık bir cilt vadeden ürünlerdir. CC krem ise renk düzenleyicidir. Mor, mavi ve yeşil gibi tonları bulunabilen CC kremler yorgun, cansız ve kızarık cilt tipleri için tercih edilebilmektedir.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli