DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2065180-2.0668%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Bebek Pişik Nasıl Geçer ? En İyi Bebek Pişik Kremi

Bebek Pişik Nasıl Geçer ? En İyi Bebek Pişik Kremi

Bebeklerde pişik çeşitleri, Bebeklerde pişik nasıl geçer , En iyi bebek pişik kremi, Alerjik pişik nasıl geçer Aradığınız her şey Yazı Dizimizde

ABONE OL
Mayıs 15, 2021 19:29
Bebek Pişik Nasıl Geçer ? En İyi Bebek Pişik Kremi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Bebek Pişik Kremi
Bebeklerin poposunda sürekli bez olduğu için ve tüm tuvalet ihtiyaçlarını bu bezler aracılığı ile giderdikleri için pişik olma ihtimalleri ve popolarında çeşitli döküntülerin meydana gelme ihtimali son derece yüksektir. Bu nedenle bebekler pişik kremi tercih edilmesi gerekir. Peki, pişik kreminin hangi özelliklere sahip olması gerekmektedir? Gelin hep birlikte inceleyelim.

Bebek Pişik Kremi Nasıl Olmalıdır?
Çinko oksit, pişik kremlerinde yaygın bir bileşendir. Bu kremler genellikle hafif ila orta dereceli tahrişlerin tedavisinde etkilidir, ancak şiddetli kızarıklıklar için de işe yaramayabilir. Çinko oksit içeren krem ​​markaları arasında Desitin ve Balmex bulunur. Çinko oksit içeren jenerik kremler de aynı şekilde çalışır ve size biraz para kazandırabilir.

Tahriş edici kızarıklıkla savaşmaya yardımcı olması için iyi bir çinko oksit krem ​​kaplaması uygulayabilirsiniz. Bu merhemlerin özellikle kremsi bir kıvamı vardır. Kremi cildinize sürmenize gerek kalmadan bebeğinizin cildinde kolayca kayma eğilimindedirler. Bebeklerin cildinin son derece hassas bir yapıya sahip olduğunu ifade edebiliriz.

Bu nedenle bebekler için kullanacağınız bebek pişik kreminin de aynı hassasiyeti göstermesi gerekmektedir. Bebeğinizin hassas poposu ile uyumlu ve tahriş etmeyen bir yapıda olan bebek pişik kremleri tercih etmelisiniz. Bebeklerde pişik son derece büyük bir sorundur.

Özellikle ileri derecedeki pişik bebeğinizi bir hayli rahatsız edebilir ve canını yakabilir. Bu nedenle günlük kullanacağınız pişik kremi ve ağır pişikler için kullanacağınız pişik kremini almalısınız. Pişik kreminin etki alanları ve içerikleri modellerini ve markalarını göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bebeğin cildinden bir ara tabaka oluşturarak cildin amonyak ile temas etmesini engellemiş olan kremler bunun yanı sıra kortizonlu içerikleri ile cildin verdiği tepkiyi azaltarak ferahlatıcı bir yapıya da sahip olabilmektedir.
En Kaliteli Bebek Pişik Kremleri
Yukarıda da bahsedildiği gibi bebeklerinizin cildi bir hala hassastır. Bu hassas ciltlerin içinde en az kendisi kadar hassas kremler tarafından korunması gerekmektedir. Bu noktada tercih edeceğiniz pişik kremlerinin son derece kaliteli ve profesyonel bir yapıda olmasına dikkat etmelisiniz.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli