DOLAR 32,5059 -0.12%
EURO 35,0025 0.3%
ALTIN 2.423,310,05
BITCOIN 2086616-3.44308%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Ameliyatsız burun estetiği nasıl Olur ?burun estetiği Fiyatları

Ameliyatsız burun estetiği nasıl Olur ?burun estetiği Fiyatları

ABONE OL
Nisan 29, 2021 17:14
Ameliyatsız burun estetiği nasıl Olur ?burun estetiği Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Ameliyatsız Burun Estetiği Nedir?
Burun hem kadınların hem de erkeklerin yüzlerinde en çok önem verdiği organlarındandır. Günümüzde pek çok kişi burnunun büyüklüğünden ve şeklinden memnun değildir. Ancak yaşanan teknolojik gelişmeler sayesinde kişiler artık istedikleri buruna sahip olabilmektedir. Burunlardaki düzeltmeler pek çok farklı teknik kullanılarak gerçekleşebilmektedir. Ameliyatsız yani dolgu ile yapılan burun estetiği de bu tekniklerden bir tanesidir.
Anesteziden ya da iyileşme sürecinden korkan kişiler genellikle dolgu ile burun estetiğini tercih etmektedir.
Operasyon Süresi: 15-20 dakika
Anestezi: Lokal
Hastanede Kalış: Yok
Sosyal Hayata Dönüş: Aynı Gün

Ameliyatsız Burun Estetiği Operasyonu Nasıl Yapılır?
Ameliyatsız yani dolgu ile burun estetiği burun sırtına yerleştirilen dolgu maddeleri ile gerçekleştirilir. Dolguyu yerleştirmek için burun ucunun dikiş ipleri ile kaldırılması gerekmektedir. Kaldırılma işlemi gerçekleştirildikten sonra dolgu maddeleri ile buruna hacim verilir. Burun içerisine verilen bu hacim herhangi bir solunum rahatsızlığına çözüm bulmaz. Sadece burnun şeklinde değişiklikler yapılmasını sağlar. Dolgu ile yapılan burun estetiği sonrasında çok dikkatli olmak gerekmektedir. Çünkü ufacık bir darbede bile burun eski haline tekrar dönebilmektedir. Dolgu ile yapılan burun estetiklerinde çözüm kısa sürelidir.
Ameliyatsız Burun Estetiği Operasyonu Planlaması Nasıldır?
Yurtdışında online tetkiklerini yaptıran hastalarımızın onayı alındıktan sonra özel otel, transfer ve tercüman planlaması yapılır.
Yurtdışından gelen hastalarımız VIP aracımızla havalimanından alınarak otele yerleştirilir.
Sonra tekrar VIP aracımızla hastaneye götürülen hastalarımız burada gerekli laboratuvar testlerine tabi tutulur.
Laboratuvar testleri tamamlanırken doktorumuzla yüz yüze bir görüşme yapılır. Tercüman eşliğinde hastanın istekleri tekrardan dinlenir. Ameliyatsız burun estetiği operasyonu ile ilgili tüm detaylar tekrardan gözden geçirilerek sonrasında ameliyata başlanır.
Operasyondan sonra herhangi bir sorun yoksa hasta taburcu edilir
Yurt dışı hastalarımız son kontrolleri yapıldıktan sonra 3-4 gün içerisinde evlerine geri dönebilir.

Ameliyatsız Burun Estetiği Operasyonu Öncesi Nelere Dikkat Edilmelidir?
Ameliyatsız burun estetiği operasyonu öncesinde size kliniğimizden ‘Ameliyat öncesi dikkat edilmesi gerekenler’ adlı e-kitapçık gönderilecektir. Lütfen bu kitapçıkta yer alan tüm bilgileri dikkatlice okuyunuz. Kitapçıkta yer alan bütün talimatlara uymaya özen gösteriniz.
Ameliyatsız burun estetiği öncesinde hasta nasıl bir burun şekline sahip olmak istediğine ve burun estetiği yaptırmakta kararlı olup olmadığından emin olmalıdır. Hasta kendisinden emin olduktan sonra ameliyatsız burun estetiği operasyonu gerçekleştirilebilir.
Ameliyatsız Burun Estetiği Operasyonu Sonrası İyileşme Süreci
Ameliyatsız burun estetiği operasyonu ameliyatlı burun estetiği sonrasındaki iyileşme sürecini yaşamak istemeyenler için bir fırsattır. Ameliyat ile gerçekleştirilen burun estetiklerinde morluklar ve şişlikler meydana gelmektedir ve iyileşme süreci ağrılı geçmektedir. Ancak ameliyatsız burun estetiğinde böyle bir problem yaşanmamaktadır. Herhangi bir kesi işlemi yapılmayacağı için hasta da morluk, şişlik ve ödem sorunu gözlenmez. Bu nedenle hastanın herhangi bir iyileşme sürecine ihtiyacı yoktur. Operasyondan hemen sonra sosyal hayatına geri dönebilir.
Ameliyatsız Burun Estetiği Operasyonu Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?
Ameliyatsız yani dolgu ile gerçekleştirilen burun estetiği sonrasında burnunuzu olası darbelere karşı çok iyi korumalısınız. Çünkü dolgu ile gerçekleştirilen burun estetiği sonrasında burun oldukça hassastır. Kazağınızı çıkartırken dahi dikkat etmeniz gerekmektedir. Operasyondan sonra burnu dış etkilerden korumanın dışında başka bir şey yapmanıza gerek yoktur.

FAQ
Ameliyatsız burun estetiği operasyonunu kimler yaptırabilir?
Erkek kadın fark etmeksizin herkes bu operasyonu yaptırabilir. Operasyon için tek kısıt yaştır. 18 yaşından küçük kişileri ameliyatsız burun estetiği operasyonu yaptırmaları önerilmez.
Ameliyatsız burun estetiği operasyonunda anestezi yapılır mı?
Genellikle lokal anestezi kullanılır.
Ameliyatsız burun estetiği sonrasında burnumda iz kalır mı?
Hayır. Bu operasyonda herhangi bir kesi uygulanmadığı için burnunuzda bir iz kalmaz.

Ameliyatsız burun estetiği operasyonu ne kadar sürer?
Operasyon toplamda 15-20 dakika sürmektedir.
Ameliyatsız burun estetiği operasyonu acı veren bir uygulamadır?
Ameliyatsız burun estetiği operasyonu sırasında ya da sonrasında herhangi bir acı yaşanmaz.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli