DOLAR 32,5163 -0.1%
EURO 34,7959 -0.22%
ALTIN 2.432,320,11
BITCOIN 2117183-2.76795%
İstanbul
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Banyo Ürünleri Fiyatları, Banyo Ürünleri Markaları

Banyo Ürünleri Fiyatları, Banyo Ürünleri Markaları

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 19:27
Banyo Ürünleri Fiyatları, Banyo Ürünleri Markaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Banyo Ürünleri
Banyo ürünleri banyoda kullanılan çeşitli bakım ürünlerini ifade etmektedir. Bu nokta da web sitemizde pek çok banyo ürünü bulunur. Banyo ürünlerini aşağıdaki gibi detaylandırabilmemiz mümkündür.

Sabun
Sabun, en eski ve en önemli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinden biridir. Sabun, yıkama ve temizlik için su ile birlikte kullanılan bir üründür. Genellikle katı kalıplanmış bir formda (kalıp sabun) gelir, ancak dağıtıcılardan dağılan sıvılar şeklinde de gelebilir. Sabunlar tipik olarak, kirli bir yüzeye su ile birlikte uygulandığında kiri ıslatan ve partikülleri süspansiyon halinde tutan, böylece temiz su ile durulanabilen yüzey aktif maddeler içerir.

Deodorantlar
Kadın ve erkek deodorantlar vücudun her yerinde kullanılabilen ancak genellikle kadın genital bölgesinde istenmeyen koku oluşumunu azaltmak için uygulanan ürünlerdir. Kadın deodorantlar harici olarak kullanılır ve genellikle spreylerde ve tozlarda bulunur. Kötü kokuyu örtmek için koku kullanarak veya kötü koku oluşumuna yol açan teri emerek çalışırlar. Dişi Deodorantların güvenliği, bu amaca uygun ve güvenli bileşenlerin seçilmesiyle sağlanır. Deodorantlar, terin bakteriyel olarak parçalanmasından kaynaklanan vücut kokusunu azaltmak için vücuda, en sık koltuk altlarına uygulanan ürünlerdir. Deodorantlar, kötü kokuyu örtmek için koku kullanarak veya kötü koku oluşumuna yol açan teri emerek çalışır.

Duş Jelleri
Sabunlar ve duş jelleri gibi kişisel temizlik ürünleri vücudu temizlemeye yöneliktir. Ayrıca deodorantlar ve ter önleyiciler gibi vücut kokularına karşı korumaya yardımcı olan ürünleri ve ayrıca kadınsı deodorantlar ve duşlar gibi kadınsı hijyen ürünlerini içerirler.

Kolonya ve Parfümler
Kolonyalar, tipik olarak alkol ve çeşitli kokulu yağlardan yapılan kokulu sıvı ürünlerdir . Ayrıca kolonya olarak da adlandırılırlar. Parfüm, özellikle çiçeklerden damıtılmış veya sentetik olarak hazırlanmış uçucu bir sıvı olmak üzere hoş kokulu bir koku veren ve yayan bir üründür.

Banyo Ürünleri Fiyatları
Banyo ürünleri fiyatları birbirinden farklı şekillerde düzenlenmektedir.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli