DOLAR 32,5550 0.02%
EURO 34,9267 0.19%
ALTIN 2.423,750,07
BITCOIN 2095259-3.01391%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Tesla Hisseleri Değer Kazanıyor

Tesla Hisseleri Değer Kazanıyor

ABONE OL
Mayıs 4, 2021 17:04
Tesla Hisseleri Değer Kazanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Tesla Hisseleri Değer Kazanıyor
Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla, 2020 yılını çok ciddi kazançlarla kapatırken 2021 yılında da umut vaat ediyor. Son 1 yılda %800 artış gösteren şirket hisseleri karlılığını kanıtlıyor. Dünyaca ünlü şirketler olan Ford ve Volkswagen ile yarışacak kadar büyüyen Tesla, dünyanın en değerli otomobil markası olmayı başarıyor.
Tesla, 2010 yılında arz edilen hisseleri bugün dünyanın en değerlileri arasında. Tesla hisseleri piyasaya ilk sürüldüğünde ciddi kayıplara neden olmuştu. Parasını Tesla’ya yatıranlar için olumsuz bir senaryo gündemde olsa da uzun vadel yatırımcılar için kazancın kaçınılmaz olduğunu ifade etmek gerekiyor.
Tesla Hisseleri S&P Listesinde İlk 10’da!
Tesla hisselerindeki yükselişin ardından Facebook, Microsoft ve Apple başta olmak üzere pek çok markanın bulunduğu listede ilk 10’da artık Tesla da var. Tesla markasının amacı çok araç üretip karlılığı zirveye çıkarmak değil. Bu nedenle de şirketin az üretip çok kazanma stratejisi şimdilik başarı yakalamış gözüküyor. Bunun temelinde ise markaya karşı aşırı ilgi besleyenlerdir.
Borsalarda en çok konuşulan konu Tesla hisselerinin balon olduğu. Peki, gerçek bu şekilde mi? Çin, dünyanın en büyük pazarı olduğu gibi Tesla hisselerinin artışında da önemli bir ülke oldu. Araç taleplerindeki artış Çin’in Tesla hisselerini doğrudan etkilemesini sağladı. Üstelik markanın sürücüsüz araç ve pilli araç gibi yeniliklere imza atması hisselerin artışındaki temel faktörler oldu.
Tesla Hisseleri Nasıl Yükseldi?
Tesla, 2010 Haziran’ında piyasada işlem görmeye başladığında bir hissesi sadece 17 dolar idi. Borsada gün geçtikçe değer kazanan hisselerin bugün New York Borsası değeri 800 USD’den fazla. Elon Musk ve ekibinin başarısı olarak kabul edilebilecek olan gelişmelerin gün geçtikçe daha da ciddi boyutlara ulaşabildiğini söyleyebiliriz.
2010lu yılların başında Tesla hisseleri ile yatırıma başlayan insanların paralarını çok ciddi şekilde katladıklarından söz edilebilir. Bu anlamda yeni yatırımcılar için de uzun vadede önemli gelişmelerin yaşanacağını ifade etmek mümkün. Siz de Tesla hisseleri ile kazanmak istiyorsanız gelişmeleri yakından takip edin ve ayrıcalıklarla dolu seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Haberduyur.com ile doğru haberlere ulaşın!

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli