DOLAR 32,5664 0.03%
EURO 34,8817 -0.03%
ALTIN 2.432,270,10
BITCOIN 2117038-2.47435%
İstanbul
20°

AÇIK

21:29

YATSIYA KALAN SÜRE

JPMorgan’a Göre Kripto Para Borsasına Yönelme Var

JPMorgan’a Göre Kripto Para Borsasına Yönelme Var

ABONE OL
Mayıs 29, 2022 12:14
JPMorgan’a Göre Kripto Para Borsasına Yönelme Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

JPMorgan’a Göre Kripto Para Borsasına Yönelme Var

ABD’nin en önemli bankası olarak kabul edilen ve ekonomide söz sahibi olan JPMorgan’a göre insanlar altından kripto para borsasına doğru yöneliyor. Tabii, burada en dikkat çeken para birimi yine Bitcoin olmayı başarıyor!

Altın güvenli liman olma özelliği ile yatırımcılar için ilk kaçış noktası olarak görülse de son dönemde kripto para borsalarındaki hareketlenme ile Bitcoin altına karşı ciddi bir alternatif oluyor. Borsa yatırım fonları söz konusu olduğunda yatırımcıların iyi performans sergileyen kripto paralara doğru bir akış var. JPMorgan’dan gelen açıklamanın yanı sıra Grayscale Investment Genel Müdürü, Micheal Sonnenshein de mikro blog sitesi Twitter üzerinden paylaştığı grafikte söz konusu kaçışı doğrular nitelikte veriler paylaştı.

Grayscale Kripto Para Borsasında Ön Plana Çıkıyor

Altında yükselişler sürmeye devam ederken kripto para piyasasının en önemli isimlerinden bir tanesi olan Grayscale markası altına oranla borsa yatırım fonlarında kripto paralara yönelişi daha da arttırıyor. Özellikle son dönemde 220 milyon doları aşan kazançlarla kripto paranın ne denli karlı olduğunu gösteren şirketin her geçen gün daha da yatırım alması Bitcoin alımlarını sağlıyor. Grayscale’in yanı sıra ABD’de önemli bir yatırım markası olan Ethereum Trust da rekor seviyelerde ilgi ile yatırımcılarını memnun ediyor. 58 milyon dolarlık kazanç ile kripto paralarla büyüyen markanın ABD’de menkul kıymetleri denetleyen birimlere rapor sunmak zorunda kalmasını gerekli kıldı. Bu da rekor büyümenin sonucu olarak gündeme geldi.

Grayscale 2021’de 1 Milyar Dolardan Fazla Büyüdü

Grayscale, kripto para ile gelen büyümede sadece 3. Çeyrekte 1 milyar doları aşan bir büyüme oranı yakaladı. Yıl boyunca elde edilen büyümede ise 3 milyar dolarlık bir gelişe kaydedildi. Toplamda 9 milyar dolardan fazla varlığa sahip olan Grayscale’in büyümesinde etkili olan Bitcoin son dönemde daha stabil bir hale gelirken altına karşı dahi kazançlı ve güvenli oluyor.

Bitcoin ile ilgili gelişmeler ve Grayscale’in çizdiği performans değerlendirildiğinde altına karşı kripto paraların tercih edilmesi başlangıçta çılgınca olsa da oldukça kazançlı!

Kripto para, kripto para borsaları

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli