DOLAR 32,5919 0.34%
EURO 34,8388 0.23%
ALTIN 2.508,951,00
BITCOIN 21103113.2604%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

21:22

YATSIYA KALAN SÜRE

Bitcoin’e yatırım yapmak mantıklı mı ?

Bitcoin’e yatırım yapmak mantıklı mı ?

ABONE OL
Mayıs 29, 2022 12:34
Bitcoin’e yatırım yapmak mantıklı mı ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Bitcoin’e yatırım yapmak mantıklı mı ?

Kripto paraları mutlaka duymuşsunuzdur. Artık herkesin merak ettiği ve araştırma içerisine girdiği para türleri arasında yer alan bitcoin, kullanıcılarına çeşitli ekonomik bağımsızlıklar sunarken yatırım için ise son derece önemli bir avantaj haline geliyor. Bunun yanı sıra doğru yatırım ile de iyi bir ek gelir imkanı sunan bitcoin güvenlikli bir para birimidir. Peki, neden tercih etmelisiniz?  Yatırımınızı bitcoin üzerine yaparak ne elde edebilirsiniz? Gelin hep birlikte inceleyelim.

Bitcoin Hızlıdır

Elinizde ki çeki bozdurmak için bir bankaya gittiğinizde çekin güvenilir olup olmadığını araştırılır ve bu süre de bir hayli bekletilirsiniz. Bunun yanı sıra uluslararası para transferleri ve ödemeler kapsamında gecikme meydana gelmekte olup sürekli gecikmeler oluşmaktadır. Bu da insanların canını sıkar. Bu nedenle bitcoin çok daha kısa süre de işlemlerinizi halledebileceğiniz bir para türü olarak görünür.

Online ve Ücretsiz İşlemler

Pek çok banka gerçekleştirdiğiniz işlemler için sizden ücret kesintisi yapar. Bu doğrultuda bankalara ücret ödemeden ve bankaya fiziksel olarak gitmeden online bir şekilde tüm işlemlerinizi tek tuşla gerçekleştirebilirsiniz.

Paranıza El Konulamaz

Bitcoin merkezi bir para birimi değildir. Bu nedenle devlet tarafından el konulamaz. Yaptığınız işlerde ve sattığınız ürünlerde belli bir otoritenin para kaynağının araştırılarak o paraya el konulması durumu söz konusu değildir. Bu durum bazı ülkeler de paranın kaynağının takip edilememesi ile el koyulamaması durumundan dolayı bitcoin ile ticaret yapanlar için son derece önemli bir özelliktir.

Bilgileriniz Çalınmaz

Kredi kartları ile işlem yaparken tüm bilgilerinizi bir platforma verdiğinizde çalınma oranları son derece yüksektir. Bitcoin işlemleri sırasında kartınız ile ilgili bilgileri bilgileri vermeden alışveriş yapabilirsiniz. Bitcoinde public key ve private key olarak 2 anahtar vardır.

Gizlilik Elinizde

Pek çok kez insanların satın aldığımız ürünler ile ilgili bilgi sahibi olmasını istemeyiz. Bu bağlam bitcoin tamamen size istediğinizi sunmaktadır. Banka hesaplarından son derece farklı olarn bitcoinlerde kişisel adresler asla bilinmez. Ancak bazı durumlarda sadece bir adres üzerinden transfer yaparak para transferlerini adrese yollarlar

NOT : YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli