DOLAR 32,5375 -0.02%
EURO 34,9977 0.43%
ALTIN 2.433,030,43
BITCOIN 2072575-3.98614%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Protez saç hakkında bilmeniz gereken her şey

Protez saç hakkında bilmeniz gereken her şey

ABONE OL
Mayıs 29, 2021 11:26
Protez saç hakkında bilmeniz gereken her şey
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Protez Saç Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bazen kişiler, çeşitli sağlık sorunları ile karşılaşmaktadır. Bu sorunlar bazen yaşa bağlı nedenlerden dolayı bazen ise genetik nedenlerden dolayı meydana gelebilmektedir. Söz konusu sağlık soruları saçları doğrudan etkilemektedir. Stres ve hastalıktan etkilenen saçlarda ise çeşitli dökülmeler ve kayıplar meydana gelmektedir.

Geçmişte çok gür saçlara sahip olan bireylerin bazı nedenler doğrultusunda kellik problemi ile karşılaşmaları oldukça büyük bir ihtimaldir. İnsanlar, saç dökülmeleri yaşadıkları için özgüven eksikliği ve kendini çirkin hissetme gibi problemler ile karşılaşabilmektedir.

Çünkü saçlar, kişinin güzellik unsurlarının en başında yer almaktadır. Hem kadınlar hem de erkekler saçlarına karşı çeşitli duygular beslediği için saçlarını kaybetmeleri doğrultusunda bazı yöntemlere başvurabilmektedir. Protez saçta bu yöntemlerden bir tanesidir. Bu doğrultuda protez saçlar hakkında bilinmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu noktaları aşağıdaki gibi açıklayabilmek mümkündür.

Protez Saçın Ham Maddesi

Protez saçlar ile ilgili en çok merak edilen unsurlardan bir tanesi protez saçların yapısıdır. Protez saçlar %100 insan saçından üretilmektedir. Bu doğrultuda kişiler istedikleri renk, dalga ve uzunlukta çeşitli saçlara sahip olabilmektedir. Ayrıca protez saçlar, gerçek saçtan üretildiği için hiç kimse kişilerin protez saç taktırdığını anlamamaktadır.

Protez Saçların Gerçek Saçtan Farkı
Protez saçlar, yapay saçlar olarak bilinmektedir. Bu nedenle kişiler, protez saç uygulaması yaptırırken yapay bir görüntüye sahip olmaktan korkmaktadır. Ancak böyle bir durum söz konusu değildir. Protez saçların kişinin kendi saçından ve derisinden hiçbir farkı olmadığını söyleyebilmek mümkündür. çok ince ve hassas bir yapısı olan protez saç derisi, kafa derinizi hiçbir şekilde terletmez ve su geçirmez.

Protez Saçların Saç Ekiminden Farkı

Protez saç uygulamasında, saç kökleri kişinin derisinin altında olmadığı için uzama meydana gelmez. Saç ekimi yönteminde ise uygulamadan sonra saçlarda uzamalar meydana gelmektedir. Ayrıca protez saç herhangi bir cerrahi operasyon değildir. Saç ekimi ise cerrahi operasyon yöntemi altında gerçekleştirilmektedir. Ancak protez saçların tüm özelliklerini kişiler kendileri belirlediği için sonrasında herhangi bir sürpriz ile karşılaşılmaz. Sonuç tam olarak kişilerin istediği şekilde olmaktadır.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli