DOLAR 32,5781 0.19%
EURO 34,8163 0.42%
ALTIN 2.418,04-0,59
BITCOIN 21536990.0949%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Popo (Kalça) Estetiği Nedir, Nasıl Yapılır ve Fiyatları 2021

Popo (Kalça) Estetiği Nedir, Nasıl Yapılır ve Fiyatları 2021

ABONE OL
Mayıs 29, 2021 11:15
Popo (Kalça) Estetiği Nedir, Nasıl Yapılır ve Fiyatları 2021
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Kalça  Estetiği Nedir?

Her insan güzel vücut hatlarına sahip olmak ister. Özellikle poponun vücut ile orantılı ve düzgün olmasını herkes istemektedir. Sık sık kilo alıp verme ve genetik etkiler sonucu popoda sarkmalar meydana gelebilmektedir. İstedikleri popoya sahip olmayan kişiler çeşitli teknikler ile popolarını pürüzsüz, yuvarlak ve kalkık bir görünüme kavuştururlar.

Yapılan estetik müdahaleler ile popo istenilen görüntüye getirilebilir. Poponun şeklinin düzeltilmesi için yapılan her türlü müdahaleye popo estetiği adı verilmektedir.

Kalça Estetiği Nasıl Yapılır?

 

Kalça estetiğinde hastalarında isteklerine ve beklentilerine göre uygulanacak pek çok çeşit vardır. Kalça büyütmek ve Kalça dikleştirmek için liposuction yöntemi, askılama, yağ enjeksiyonu ve Kalça protezi kullanılırken Kalça germe tekniği ile popodaki fazla deri alınabilir. Kalça büyütme ameliyatlarında popodaki doku kaybının yüksek olduğu kişilerde popo protezleri kullanılır.

Bu protezler popoda 3-5 cm’lik kesiler yapılarak yerleştirilir. Bunun dışında yağ enjeksiyonu sayesinde de popo büyütmek ve popo kaldırmak mümkündür. Bu yöntemin uygulanabilmesi için hastada fazla yağ dokusu olması gerekmektedir.

Fazla kilo alıp verme sonucunda oluşan sarmalar için askılama tekniği tercih edilmektedir. Askılama tekniğinde kalçaya medikal askılar yerleştirilir ve popoyu yukarıya çekmesi sağlanır. Böylelikle popo dikleştirilmiş olur. Bu teknik sonucunda herhangi bir iz kalmaz fakat geçici bir yöntemdir. Tekrarlanması gerekmektedir.

Kalça Estetiği Öncesi Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Kalça estetiği çok hassas olunması gereken bir konudur. Alanında uzman doktorları iyi bir şekilde araştırarak onlar ile iletişime geçmek çok önemlidir.  uzman doktorlar sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan Kalça estetiği yaptırabilirsiniz. Kalça estetiği öncesinde kan sulandırıcı, ağrı kesici gibi ilaçları kullanımını bırakmalısınız ve operasyondan yaklaşık 6 saat önce yeme içme yapmamalısınız. Bu süreçte metabolizmanıza zarar verecek sigara ve alkol gibi alışkanlıklardan da uzak durmanız gerekmektedir.

Kalça Estetiği Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci

Kalça estetiği gerçekleştirildikten sonra iyileşme sürecinin hızı çeşitli etkenlere göre değişkenlik göstermektedir. İyileşme hızında kullanılan teknik ve popodaki deformasyon çok önemlidir. Genelde en fazla 1 hafta içerisinde sosyal hayata dönülebilir. Fakat ağırlık kaldırma, spor gibi faaliyetler için en az 1 ay gibi bir süre gereklidir. Askılama yöntemi hariç diğer yöntemlerde küçük izler kalacaktır. Ancak bu izler zaman içerisinde yok olacak ve ten renginizi alacaktır.

Kalça Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kalça estetiği operasyonları sonrasında en az 1 hafta dinlenmeniz gerekmektedir. Oturup kalkarken ani hareketlerde bulunmamanız ve bölgeyi çok zorlamamalısınız.
Kalça estetiği sonrasında çok ağrınız olması halinde doktorunuzdan bir ilaç önermesini isteyebilirsiniz.
Kalça estetiği operasyonundan yaklaşık 4 gün sonra duş alabilirsiniz.

Soru – Cevap 
Popo esteğini kimler yaptırabilir? Erkekler de popo estetiği yaptırabilir mi?
Herhangi bir sağlık problemi olmayan ve 18 yaşından büyük olan kadın erkek fark etmeksizin herkes popo estetiği yaptırabilir.
Yağ Enjeksiyonu ile yapılan popo büyütmeni estetiğini riskleri var mıdır?
Yağ enjeksiyonu ile yapılan popo büyütme ve dikleştirme operasyonlarında %30 oranında bir risk vardır. Bu risk enjekte edilen yağın erimesi ve vücudun yağı reddetmesidir. Böyle bir durumda tekrar yağ enjeksiyonu uygulaması yapılabilir.
Hangi yöntem daha etkilidir?
Popo büyütme ve dikleştirme yöntemlerinden hangisinin sizin için uygun olacağına Uzaman  doktorlar karar verecektir. Çünkü yöntemlerin etkisi kişiden kişiye göre değişmektedir.

Kalça estetiği operasyonlarından sonra popomun üzerine oturabilir miyim?
Operasyon gerçekleştirildikten sonra poponuzun üzerine oturabilirsiniz fakat uzun süreli oturmanız tavsiye edilmemektedir. İlk 1 haftadan sonra rahatlıkla oturabilirsiniz.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli