DOLAR 32,5893 0.29%
EURO 34,8335 0.13%
ALTIN 2.489,620,24
BITCOIN 20690443.93235%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

PlayStation 5 Isınma Sorunu ile Karşı Karşıya!

PlayStation 5 Isınma Sorunu ile Karşı Karşıya!

SONY PlayStation 5 Oyun Konsolu ülkemizde 9 Bin Ve 10 Bin Lira arasında satışı sürdürülüyor. PlayStation 5 Oyun Konsolu Fiyatları Ve Isınma Problemi Sony Açıklaması Haber Sitemizde !

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 19:09
PlayStation 5 Isınma Sorunu ile Karşı Karşıya!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

PlayStation 5 Isınma Sorunu ile Karşı Karşıya!
Tasarımı, rengi ve yüksek fiyatı ile Türkiye’de oldukça tartışılan PS5 şimdi de oldukça farklı bir gündem maddesi ile karşınızda! Oyun severlerin keyifle tercih ettiği PS serileri her aşamada daha kaliteli ve başarılı bir noktaya taşınırken PS5 ile bu konuda çok ciddi sorunlar yaşandığı görülüyor.
Kullanıcıların yeni tanıştığı bu oyun konsolu ile ilgili her gün farklı bir iddia gelirken bu sefer iddianın da ötesinde bir şey yaşandı. ABD’de 12 Kasım’da satışa sunulacak olan PS5’in tüm dünyada satışa sunulma tarihi ise 19 Kasım. Peki, henüz satışa dahi sunulmamışken bu oyun konsolunda ne gibi hata ve sorunlar olabilir ki?

PS5 Isınarak Kapanıyor
PlayStation, henüz gerçek manada satışa sunulmamış olsa da karaborsaya düşmesi nedeni ile pek çok oyun sever tarafından satın alınmış durumda. Bu bile oyun severlerin büyük bir skandal olarak algıladıkları konulardan olurken mikro blog sitesi Twitter üzerinden bir fotoğraf paylaşan bir kullanıcı PS5’in aşırı ısınmaktan dolayı kapandığını yazdı.

Paylaşılan fotoğrafta gerçekten de PS5 sisteminin çok ısınma nedeni ile kapandığı görülüyor. Peki, uzun saateler oynadığınızda sistem gerçekten kapanarak oyun keyfinizi bölecek mi? Aşırı ısınma nedeni ile sistemi kapatıp açın uyarısı gelirken bu uyarının neden kaynaklandığı ile ilgili soru işaretleri de yükseliyor. Kullanıcıların bu denli yüksek meblağlar ödedikten sonra PS5 ısınma problemi ile karşı karşıya kalmaları oldukça can sıkıcı görünüyor.

PlayStation’dan Açıklama
PS5 konusunda çok ciddi tartışmalar yaşanması ile birlikte kullanıcıların homurtularını gelen açıklama bir nebze gidermişe benziyor. Çünkü yetkililerin açıklamalarına göre tasarım ve teknik özelliklerde farklılıklar gözlemlenebilir. Bu nedenle karaborsada satıştaki PS% ile kullanıcıların 12 Kasım itibarı ile satın alabilecekleri modeller arasında farklılıklar var.
Peki, Türkiye’de kullanıcıları neler bekliyor? Kasım ayının sonlarında Türkiye pazarında satışı gerçekleştirilecek olan PS5 ile alakalı sorun yaşanması ihtimali düşük. Ancak yine de oyuncuların cihazı çok uzun saatler boyunca açık tutmamaları öneriliyor. Aksi takdirde beklenmedik bir anda PS5 ısındı uyarısı nedeni ile oyununuzu kapatmak durumunda kalabileceksiniz.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli