DOLAR 32,5231 -0.08%
EURO 35,0501 0.45%
ALTIN 2.437,160,59
BITCOIN 21081821.12208%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Patlıcanın Sapı O Hastalığa Derman Oluyor

Patlıcanın Sapı O Hastalığa Derman Oluyor

ABONE OL
Temmuz 3, 2021 18:11
Patlıcanın Sapı O Hastalığa Derman Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Patlıcanın Sapını Sakın Çöpe Atmayın O Hastalığa Derman Oluyor. Patlıcanın Saplarını Kaynatıp İçerseniz O sorun bitiyor.. Yazın En Sevilen Yiyeceklerinden Olan patlıcanla ilgili şaşırtan bir mucize var. Haberin Devamı İçin F’toğrafın Üzerine T’klayınız. 



Ama Patlıcanın kendisi değil saplarıyla ilgili Dört Mevsim Soframızda bulunan Patlıcanın Șașırtan Faydaları var. Patlıcanın En önemli faydası ise sapında çıktı. Bugüne dek çöp diye attık durduk. Bu bilgileri öğrendikten sonra artık patlıcanın saplarınında ne kadar değerli olduğunu anlayacak ve arkadașlarınızı bilgilendirecek siniz. İște o mucize bilgi Sağlıksız beslenme, yanlıș uygulanan diyetler, a-șırı kilo bu rahatsızlığın temel sebebi. Çözümü için birçok yöntem sunulsa da en etkilisi patlıcan kürü oluyor.

Bu etkili ve doğal yöntemi uygulamak son derece basit. Ameliyattan korkuyorsanız öncesinde bu kürü denemenizde fayda var. Son yıllarda popüler olan doğal tedavi yöntemi için yapılması gerekenler: Malzemeler: 10 adet patlıcanın yeșil sapı (çürük olmamasına özen gösterin) 12 bardak su

Hazırlanıșı: Taze patlıcan saplarını 12 bardak suyun içerisin de kaynatın. Karıșım kaynamaya bașlayınca ocağın altını kısın ve kısık ateșta yaklașık 20 dakika daha kaynatın. 20 dakikanın sonunda ocaktan alın ve tencereyi ağzı kapalı bir șekilde bekletin. (Kesinlikle ağzını açmamanız gerekecek) Tencere kendi kendine soğuduktan sonra kapağını açın ve suyu süzün. Elde ettiğniz karıșımı buzdolabında saklayın. Günde 2 defa aç karnına bir su bardağı tüketin. Patlıcan kürünü 5 gün boyunca uygulayın. Bu süreçte bazı gıdalardan uzak durmanız gerekecek. *Bulgur *Çilek *Turșu *A-cı biber, *pul biber *isot *Domates Sirkeli yiyecekler 5 gün boyunca uygulayacağınız doğal tedavinin .

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli