DOLAR 32,5173 0.28%
EURO 34,6169 0.3%
ALTIN 2.499,250,66
BITCOIN 2040718-1.09094%
İstanbul
21°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Seyahat Filmi

Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Seyahat Filmi

Seyahat sever pek çok kişi film izlemeye de bayılır. Bunun yanı sıra seyahat edecek fırsatı olmayan kişilerde birbirinden kültürel ve farklı filmler ile kişisel donanım ihtiyaçlarını karşılayabilir. Bu noktada seyahat temalı filmlerden hoşlanıyorsanız doğru adrestesiniz. Tüm zamanların en iyi 10 seyahat temalı filmini sizler için derledik. Şimdi gelin, bu filmleri hep birlikte inceleyelim.

ABONE OL
Mart 17, 2022 14:16
Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Seyahat Filmi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Seyahat Filmi

  1. Out of Africa

Imdb puanı: 7.2

Süre: 2 saat 41 dakika

Afrika’da devasa büyüklükte bir çiftliğe sahip olan Karen’in hikayesini anlatan film, çok derece sürükleyicidir. Danimarkalı Karen, çıkar için Bror ile bir evlilik yapar. Ancak aklı gerçek aşkı Denys’tedir. Bu üçlünün yaşadıkları arasında geçen filmde aidiyet ve sahiplenme arasında ki ince çizgi anlatılıyor. Afrika’nın en muhteşem yerlerine ve manzaralarına şahitlik edeceğiniz film, en güzel seyahat temalı filmler arasındadır.

  1. TheWay

Imdb: 7.4

Süre: 2 Saat 3 Dakika

Akıcı ve etkileyici bir film olan TheWay’i izledikten sonra bir an önce kalkıp yola koyulmak isteyeceksiniz. Aile, dostlar ve değişen karmaşık dünyadaki zorlukları anlatan film, Camino de Santiago’da geçiyor. Fırtına yüzünden ölen oğlunun cenazesini almaya giden baba eve geri dönmek yerine harika bir yolculuğun tadını çıkarmaya başlıyor.

  1. TheSecret Life of Waltermitty

Imdb: 7.3

Süres: 1 Saat 54 Dakika

Monoton hayatına renk katmak isteyen Walter, bu sıkıcı hayattan kaçmak için hayal dünyasının kapılarını aralıyor. Yapmak istediği ancak yapamadığı şeyleri ise hayallerinde gerçekleştiriyor. Hayalperest fakat son derece asosyal olan Walter’ın hayatını izleyince İzlanda’da gezmek isteyeceksiniz. Bambaşka diyarlarda eşsiz bir deneyim yaşamanızı sağlayacak olan film, son derece dikkat çekici bir filmdir.

  1. ThemotorcycleDiaries

Imdb: 7.8

Süre: 2 Saat 6 Dakika

Che Guevare’nın arkadaşı ile beraber bir motosiklet ile yola çıktığını anlatan film son derece sürükleyicidir. Gittikleri yerde cüzzam hastalarına yardımcı olan bu iki arkadaş o dönemin Latin Amerikası’nı halkla iç içe geçerek deneyimlemektedir. Arjantin’den başlayarak Miami’de son bulan bu mükemmel gezi, Latin Amerika’ya hayran olmanızı sağlayacak.

  1. Intothe Wild

Imdb: 8.1

Süre: 2 Saat 28 dakika

Rahat ve son derece konforlu bir yaşamı olan Christopher, bu yaşamını terk ederek Alaska’nın kırsalına giderek özgürlüğün tadını çıkartmaya başlar. Onlarca ödüle sahip olan film, sonlara doğru sizi biraz ağlatabilir.

  1. BeforeSunrise, BeforeSunser, Beforemidnigt

Imdb: 8.0

Süre: Ortalama 1 saat 40 dakika

Bir seri niteliğinde olan bu 3 filmin ilki Budapeşte-Viyana maceralarını konu alıyor. Bunun yanı sıra BeforeSunset yani 2. film ise Paris manzaralarını kadından görmenize olanak tanıyor. 3. filmde de Yunanistan’da bir arayan gelen Amerikalı yazar ile Celine, eşsiz bir tatilin tadını çıkarıyorlar.

  1. Tracks

Imdb: 7.2

Süre: 1 Saat 52 dakika

1977 yılında RobynDavidson isimli bir genç kadın Batı Avustralya çölünü 4 deve ve köpeği ile yürür. Bu yürüyüş 6 ay sürer. Bu filmde, istendiği zaman yapamayacağımız hiçbir şeyin olmadığını net bir şekilde gösteren bir seyahat filmidir. Çok seveceğinize emin olabilirsiniz.

  1. Wild

Imdb: 7.1

Süre: 1 Saat 55 dakika

Son derece sürükleyici ve etkileyici filmler arasında yer alan Wild, upuzun bir yolda yürüme ve saatlerce düşünme isteği uyandırıyor izleyicilerde. Cheryl annesini kaybetmiş olan ve uyuşturucu hastalığına kapılan bir karakterdir. Yürüyüş rotasına çıkan başrolümüzün değişimini görmeye değer.

  1. VickyCristina Barcelona

Imdb: 7.1

Süre: 1 Saat 31 dakika

Özgürlüğü keşfeden Cristiana ve özgürlüğün ne olduğunu dahi bilmeyen Vicky’ninmaceralarını izlemeye hazır mısınız? Amerikalı Vicky ve Cristina’da eşsiz bir İspanya tatili için yola çıkıyor. Karşılarına çıkan İspanyol bir sanatçıdan etkilenen arkadaşlar ile Barselona havasını almak için bu filmi kaçırmayın.

  1. Seven YearsIn Tibet

Imdb: 7.1

Süre: 2 Saat 16 dakika

Brad Pitt, 4 yıl boyunca Tibet Hindistan sınırında yaşamaktadır. Bunun 2 yılında tutsaktır. 2 yıl ise dağlarda aç ve susuz bir şekilde yaşar. 7 yılını Tibet’te geçiren Pitt, 11 yıl boyunca ailesinden uzaktadır. Bir dağcının dönüşümü ile oğlunun buluşmasını gözü yaşlı bir şekilde izleyeceksiniz.

 

 

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli