DOLAR 32,4838 -0.19%
EURO 34,9678 0.36%
ALTIN 2.436,060,54
BITCOIN 21001090.28205%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Hayatınızdaki İnsanın Doğru Kişi Olup Olmadığını nasıl anlarız ?

Hayatınızdaki İnsanın Doğru Kişi Olup Olmadığını nasıl anlarız ?

ABONE OL
Mart 9, 2022 11:56
Hayatınızdaki İnsanın Doğru Kişi Olup Olmadığını nasıl anlarız ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Doğru İnsanı Bulduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

Doğru insan, bireylerin hayatlarını birleştirmek istedikleri kişileri seçerken en çok karşılaştıkları kavramdır. Bu noktada bireyler hayatlarına karşı cinsten biri girdiğinde onun doğru insan olup olmadığını merak etmektedir. Peki, doğru insanı bulduğunuzu nasıl anlarsınız? Şimdi gelin, tüm detayları hep birlikte inceleyelim.

Aynı veya Birbirini Tamamlayan Değerleri Paylaşıyorsunuz

 

Birlikte sağlıklı bir ilişki kurabilmek için iki kişinin dünyaya tamamen aynı şekilde bakması veya tamamen aynı inançlara sahip olması gerekmez. Ancak temel değerlerinin  en azından bir ilişkinin uzun vadeli yürümesi için uyumlu olması gerekir.

Değerlerin, doğru eşi bulup bulmadığınızı nasıl belirlediğinin en açık örneklerinden biri, bir aile kurmanın değeridir. İki kişi çocuk sahibi olup olmama konusunda anlaşamıyorsa, muhtemelen uygun değillerdir. Genellikle iki kişi arasında uyumlu hale getirilmesi gereken diğer değerler arasında nerede yaşanacağı, finansmanın nasıl ele alınacağı ve mahremiyet ve fiziksel sağlıkla ilgili inançlar yer alır.

Çatışmayı Saygılı ve Yapıcı Bir Şekilde Ele Alırsınız

 

Bir ilişkideki çatışma, mutlaka ilişkinizin başının belada olduğuna dair bir işaret değildir. Bunun yerine, çatışmaya yaklaşma şekliniz, ilişkinizin zamana dayanıp dayanamayacağının önemli bir işaretidir.

Uzun süreli, sağlıklı ilişkilerden hoşlanan çiftler, lakap takmaya, aşağılamaya, hakarete ve aşırı eleştiriye başvurmadan büyük sorunlar da dahil olmak üzere sorunlar yaşayabilirler. Onlar özür dileriz gerektiğinde ve bir sorun ve yeniden bağlanma ve hareket çözmek için yollar bulmak.

Onları Oldukları Gibi Kabul Edersiniz

 

Doğru kişiyle birlikteyseniz, onun sizi sevmesi için kişiliğinizi değiştirmeniz gerekmez ve eşinizden de kişiliğini değiştirmesini talep etmezsiniz.Bu, ikinizin de değişmeyeceği veya diğer kişinin sevmediği şeyleri asla yapmayacağınız anlamına gelmez. Ancak doğru kişiyle birlikte olduğunuzda ilişkinizhem öğrenmeniz hem de büyümeniz için size doğal olarak ilham veren bir kapsayıcı gibi gelir.

Onlarla Vakit Geçirmeyi ve Paylaşmayı Dört Gözle Bekliyorsunuz

Biriyle uzun süreli ciddi bir ilişkiye bağlanmak  birlikte çok fazla zaman geçireceğiniz anlamına gelir. Partneriniz sizin için uygunsa, bu sabırsızlıkla bekleyeceğiniz ve hayatınıza aktif olarak davet edeceğiniz bir şeydir. Örneğin, onunla gününüz hakkında bir şeyler paylaşmak istediğinizi, birlikte kaliteli zaman geçirmek için çaba gösterdiğinizi fark edebilirsiniz.

 

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli