DOLAR 32,5783 0.27%
EURO 34,9703 -0.03%
ALTIN 2.445,230,39
BITCOIN 20982500.27076%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Mhp’den İstifa Eden İsimden Şok Açıklama

Mhp’den İstifa Eden İsimden Şok Açıklama

ABONE OL
Ağustos 28, 2021 16:12
Mhp’den İstifa Eden İsimden Şok Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

MHP’den istifa eden isimden çok açıklama 2 bin kişiyle CHP’YE katılacağız Gelen Son dakika bilgisine göre MHP’DE şok etkileri yaratan bir istifa gerçekleşirken sözlere gündeme oturdu. işte HABERİN DEVAMI İÇİN F’TOĞRAFA T’IKLAYINIZ… 


MHP’den istifa ederek CHP’ye üye olan Süleyman Balıkçı’dan ilgi çeken bir açıklama geldi. Balıkçı, 2 bin şahıs ile CHP’ye katılacaklarını söyledi.

 

Adana’nın Karataş ilçesinin mühim ailelerinden olan Balıkçı ailesine mensup ve geçen dönemlerde Belediye Başkanlığı yapan, Süleyman Balıkçı, geçen zamanlarda MHP’den istifa ederek CHP’ye geçmişti.

 

Süleyman Balıkçı yapmış bulunduğu bildirimde 2 bin şahıs ile CHP’ye katılacaklarını ifade etti. Gazete Adana’nın aktarmış bulunduğu habere göre, Süleyman Balıkçı, durumu hazırda MHP’nin yönetiminde olan Karataş’ta bundan sonra CHP’den diğer bir partinin seçim kazanmasının olası olmadığını dile getirdi.

 

Karataş ilçesi ve köylerinde AKP-MHP’ye yakın olan 2 bin şahısyle CHP’ye katılmaya hazırlandıklarını bildiren Balıkçı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendilerine rozet takarak onore ettiğini, 2 bin şahısyle CHP’ye üye olacakların söyledi. Balıkçı son olarak Karataş’ta CHP’den diğer bir partinin iktidar olamayacağını da sözlerine ekledi.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli