DOLAR 32,5411 -0.01%
EURO 35,0138 0.3%
ALTIN 2.425,440,11
BITCOIN 2102034-3.37495%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Gamze Estetiği Nasıl Yapılır ? Gamze estetiği fiyatları 2022

Gamze Estetiği Nasıl Yapılır ? Gamze estetiği fiyatları 2022

Gamze estetiği, doğal bir görünüme sahip olmak isteyen kişilerin tercih ettiği estetik operasyonlar arasındadır.

ABONE OL
Nisan 8, 2022 11:11
Gamze Estetiği Nasıl Yapılır ? Gamze estetiği fiyatları 2022
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Yüze hoş ve sevimli bir görünüm katan gamzeler, bir çok kişinin sahip olmak istediği şeylerdir. Günümüzde giderek popüler hale gelen gamzelere küçük bir estetik operasyon ile sahip olmak mümkündür.

Gamze, yüz kısmında yer alan ve burnun yanına doğru kasların çok daha kısa olması nedeni ile doğuştan meydana gelen çukurlardır. Bir kusur olan gamzeler son derece sempatik bir görünüme sahiptir. Bu nedenle bireyler gamzeleri bir kusur olarak görmezler. Doğuştan gamzesi olmayan bireyler gamze estetiği ile gamzelere sahip olabilirler.

Gamze Estetiği Nasıl Yapılır?

Bireylere sempatik bir görünüm katan gamze estetiği son derece basit ve kısa süren bir işlemdir. Bu nedenle yüzüne dikkat çekici bir görünüm katmak isteyen bireyler 15 dakikalık bir operasyon ile gamzelere sahip olabilirler.

Gamzeler, sadece gülerken beliren ve sürekli yüzde duran gamzeler olmak üzere 2 şekildedir. Sürekli yüzde duran gamzeler için 1 saatlik bir operasyon gerekmektedir. Her işi gamze işlemi için de lokal anestezi uygulanır.  Operasyon sırasında ağız içinden kesiler yapılarak içte bulunan ıslak deri ve yanak kısmından bir parça çıkarılmaktadır. Bu sayede orada bir zayıflık oluşturulur. Elde edilmek istenen görünüm oluştuktan sonra bölge dikilir.

Gamze Estetiği Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bireylerin ameliyat gününde yumuşak gıdalar tüketmesi gerekmektedir. Operasyondan sonra 1 hafta kadar ödem ve morluk gözlemlenmektedir. Bunun yanı sıra operasyondan sonra ağrıda meydana gelmektedir. Ödemden sonra ortaya çok daha net bir gamze görünümü çıkmaktadır. Gamzelerin son halini alması birkaç haftayı bulabilmektedir.

Gamze Estetiği Sonrasında Oluşabilecek Riskler

Her operasyonda olduğu gibi gamze estetiğinde de bazı riskler bulunmaktadır. Söz konusu riskler bölgenin enfeksiyon kapma ve kanama riskidir. Bu durumlarda küçük bir müdahale ya da ilaç ile enfeksiyon ve kanama durdurulabilir. Bazı durumlarda çıkarılan doku gamze için yeterli olmayabilir. Bunun yanı sıra fazla doku çıkarılma ihtimali de bulunmaktadır. Bu da son derece yapay bir görünüme neden olacaktır. Ancak bu durumlara kolay bir şekilde müdahale  etmekmümkündür.

Gamze Estetiği Kimler İçin Uygundur?

Gamze estetiği için herhangi bir şekilde yaş ve kişi kısıtlaması bulunmamaktadır. Dileyen herkes bu operasyonu yaptırabilir. Daha yoğun bir şekilde kadınlar tarafından yaptırılan bu operasyona başvuran erkeklerin oranı ise %20’dir.

Sıkça Sorulan Sorular

Operasyon sırasında acı olur mu?

Operasyon sırasında lokal anestezi uygulanır. Bu nedenle herhangi bir acı oluşmaz.

Operasyondan sonra gamzeler hemen belli olur mu?

Evet. Gamzeler hemen belli olur. Ancak şişlik ve morluğun geçmesi ile son görüntü ortaya çıkar.

Operasyondan sonra ağrı olur mu?

Bölgede hafif bir ağrı meydana gelebilir. Bu ağrıları hafifletmek için doktorunuzun önereceği ağrı kesicileri kullanabilirsiniz.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli