DOLAR 32,3634 0.13%
EURO 35,0543 -0.08%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 2271658-0.23214%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

GAİN Nedir? GAİN Medya Sahibi Kim?

GAİN Nedir? GAİN Medya Sahibi Kim?

ABONE OL
Nisan 30, 2021 16:19
GAİN Nedir? GAİN Medya Sahibi Kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

GAİN Nedir? GAİN Medya Sahibi Kim?
2020 yılı geride kalırken akılda kalanlar sadece COVID-19 ve diğer felaketler değil GAİN ve Exxen gibi yenilikler oldu. Türkiye’de yayın yapan birkaç dijital içerik platformuna yeni rakiplerin de eklenmesi ile kalitenin artacağı düşüncesi hâkim oldu. Herkes heyecanla içerikleri beklerken biz de sizlere GAİN Medya ile ilgili en çok merak edilenleri sıralayacağız.
Güzel Ahlak İyi Niyet mottosu ile yayın hayatına başlayan bu dijital içerik platformu adını da mottosunda bulunan sözlerin ilk harflerinden alır. Özellikle logosunda yer alan küçük kız temsili ile Türkiye’de kaybolmaya başlayan değerlerin yaşatılmaya çalışılmasına da vurgu yapar. Toplumdaki yozlaşma ve TV dünyasındaki ahlaki değerlerden uzak programlar yerine daha kaliteli içerikler hedefi ile yola çıkan platform şimdiden adından söz ettiriyor. Peki, bu platformun hayata geçmesinde rol oynayan kim?
GAİN Medya Kimin?
GAİN adlı platformun sahibini herkes merak ederken lafı fazla uzatmadan bu harika projenin arkasında Gözde Akpınar olduğunu ifade etmek gerekir. Gözde Akpınar ilk etapta çok tanıdık bir isim olarak gelmese de herkese ‘Haaa!’ dedirtecek detay kendisinin Filli Boya markasının sahibi olmasıdır.
BETEK şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve iyi bir aktivist olarak bilinen Gözde Akpınar daha önce de ifade edildiği üzere yozlaşmadan uzak ve kullanıcı tercihlerini önemseyen bir platform ortaya çıkarmayı hedeflemiştir. İlk adımlarını atarken başarılı olması beklenen platformda güçlü isimlerin varlığı da dikkat çekmeyi başarıyor.
Güzel Ahlak İyi Niyet Platformunda Yayınlanacak İçerikler
İlber Ortaylı, Vedat Milor ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı projede şimdilik kesinleşen projeler şunlar;
10 Bin Adım
Open Mic Rap Yarışması
Gain Sahne
Elektromonolog
Vedat Milor ile En İyisi
Bir MFÖ Belgeseli – Ele Güne Karşı
İlber Ortaylı ile Şeylerin Tarihi
İlber Ortaylı ile Kışkırtıcı Sorular
Sokopop Hayat Dudaklarda Mey
Şokopop Skandallar & Co
Şokopop Profiller
Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı
Teker Teker Sor Vedat Milor
Şarkı Hikayeleri
İlham Aldığım İdoller
Metot
Senkron
Terapist
Oyunlar Holding
Überkiloz – Duraktan Durağa
Ex Aşkım
Türkiye’de Kadın Olmak
İstanbul Apartmanları

En az 10 karakter gerekli