DOLAR 32,5285 0.24%
EURO 34,9320 0.4%
ALTIN 2.442,140,16
BITCOIN 2058962-0.30475%
İstanbul
14°

KAPALI

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

Fortnite iPhone’lara nasıl yüklenir ? Fortnite İndir

Fortnite iPhone’lara nasıl yüklenir ? Fortnite İndir

ABONE OL
Nisan 30, 2021 16:03
Fortnite iPhone’lara nasıl yüklenir ? Fortnite İndir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

App Store’dan kaldırılan Fortnite, iPhone’lara nasıl yüklenir
Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından bir tanesi olan Fortnite, geçtiğimiz aylarda Apple ile yaşadığı anlaşmazlık nedeni ile IOS’tan geri çekilmişti. Ancak son gelişmeler ile birlikte Fortnite Apple cihazlara geri dönüyor!
Fortnite ve Apple arasındaki gerilim oyun içi ödemeler konusunda yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklanmıştı. Ödemeler konusunda yaşanan sorunlar nedeni ile kısa süreliğine de olsa Apple cihazlardan kaldırılan Fortnite, Nvidia bulut oyun hizmeti sayesinde tekrar iPhonelar için kullanılabilir hale gelecek! Fortnite seven pek çok oyun sever için harika bir haber anlamına gelen bu gelişme ile yarım kalan serüven tüm hızı ile devam edecek!
Fortnite Neden Apple ile Yolları Ayırmıştı?
Apple, Fortnite oyunu içerisinde gerçekleşen oyun içi alımlar konusunda oldukça ciddi komisyon talep etmişti. Oyun içi alımlar konusunda % 30’a varan komisyon taleplerini gerçekçi bulmayan Epic Games, bu anlaşmazlık nedeni ile Apple cephesi ile yolları ayırmıştır. Yolların ayrılması kararı sonrasında işin hukuki boyutuna geçilse de davanın yıllar süreceği düşüncesi nedeni ile geri adım ihtimali kuvvetleniyor.
Fortnite ile alakalı bir diğer detay ise 116 milyon kullanıcısı olan oyunun neredeyse 75 milyonunu IOS kullanıcıları oluşturuyor. Bu da Apple ve Epic Games arasındaki sorunun çözümlenmesi adına gerekli bir detay olarak kabul ediliyor. Peki, mobil oyunlar konusunda oldukça önemli olan bu sorun çözülebilecek mi?
Sorunu Nvidia Çözecek!
Nvidia; Mac, Windows, Android ve Chromebook gibi farklı seçeneklerle GeForce desteği sunuyor. Bu da Apple cihazlara Nvidia bulut teknolojisi üzerinden Fortnite oyununun yüklenmesini sağlıyor. Konuyla ilgili Nvidia yetkililerine yöneltilen sorular sürekli olarak cevapsız kalırken yetkililerin bu noktada sessiz kalması Fortnite tarafında olumlu sonuçlar doğuracak gibi!
Nvidia tarafından sessiz kalınması ve Apple – Epic Games arasındaki gerilimin sürmesi en çok oyunculara yarıyor. Çünkü Apple cihazlarla oynanması mümkün olacak olan oyunun oyun severlere keyifli dakikalar yaşatacağı açık! Siz de Apple cihazınızla ilgili harika çözümlerden yararlanmak istiyorsanız bizi takip edin! Fortnite ile ilgili bütün yenilikleri burada bulabileceksiniz! Bizi takip etmeye devam edin!

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli