DOLAR 32,2592 -0.07%
EURO 34,8567 0.08%
ALTIN 2.432,590,33
BITCOIN 1990491-1.41402%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:01

İKİNDİYE KALAN SÜRE

F1 Pilotu Espor Takımını Kurdu

F1 Pilotu Espor Takımını Kurdu

ABONE OL
Nisan 30, 2021 15:58
F1 Pilotu Espor Takımını Kurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

F1 Pilotu Espor Takımını Kurdu
Yeni nesil oyun anlayışının en başarılı seçeneklerinden bir tanesi olan Espor, her geçen gün büyürken ünlü isimleri de bünyesinde barındırmaya devam ediyor. Espor haberleri arasında en dikkat çeken konulardan bir tanesi de dünyaca ünlü yarış pilotlarından bir tanesi olan İngiliz Lando Norris’in Espor ekibini oluşturması oldu.
6 Kasım tarihinde Team Quadrant adı ile kurulan ve pilotun espor düşkünlüğünü yansıtan bu takımın yarış ve içerik oluşturma alanlarına yoğunlaştığı ifade ediliyor.
F1 2020’nin oldukça geç başlaması nedeni ile bu yeni pilot adını tam anlamı ile duyuramamış olsa da bu kadar kısa sürede 600 bin takipçiye ulaşması espor takımının ciddi takipçi kitlesi elde edebileceğini gösteriyor. Ünlü pilotun takımı hakkında yaptığı açıklamalar da dikkate alındığında yarışa odaklanacak olan Quadrant’ın uzun vadede farklı espor dallarına da adım atacağı söylenebilir!
Lando Norris Takımın Bir Parçası!
F1 pilotu olmasına rağmen espor takımının bir parçası olarak yarışması beklenen Lando Norris’in yanı sıra takımda oldukça değerli isimlerin de bulunduğunu söylemek gerkiyor. Norris ekibini kurarken oldukça titiz davranmış. Bu anlamda kendisine Niran ‘FNG’ Yesefu ile RiaBish arkadaşlık edecek. Üstelik yarış simülasyonu içeri oluşturucusu vasfına sahip olan Aarav ‘aarava’ Amin ve Steve ‘Super GT’ Alvarex Brown da takımın parçası olacak!
Takım kadrosuna bakıldığında oldukça sağlam bir ekip olduğu görülürken yarış pistinin tozunu atan Norris’in espor dünyasında neler yapacağı ilse merak konusu oluyor.
Romain Grasjean da Espor’a Girmişti
Lando Norris’in yarış pistlerinden sonra espor pistlerinde de boy gösterecek olması akıllara daha önce bir takım kuran Fransız sürücü Romain Grasjean’ı getirdi. G&G adlı takımı kurarak yarış dünyasında bende varım diyen Grasjean ile Norris arasındaki kapışma da dikkate değer olacak!
Norris’in popülaritesi oyun arkadaşlarının da başarısı ile birleşirse Quadrant oldukça iyi sonuçlar alabilir diyebiliriz. Espor haberleri konusunda bizi takip ederek hem güncel gelişmelerden haberdar olabilir hem de Norris’in takımı yarışlarda neler başarabiliyor daha yakından göz atabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin!

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

    En az 10 karakter gerekli