DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072755-1.25362%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

Evde diş beyazlatma yöntemleri

Evde diş beyazlatma yöntemleri

ABONE OL
Eylül 26, 2021 12:19
Evde diş beyazlatma yöntemleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Herkes dişlerinin inci gibi beyaz olup parlamasını ister. Ancak birkaç noktaya dikkat çekmek istiyoruz. Dişlerin uzun süre bembeyaz olma şansı pek yok. Çünkü dişimizin asıl rengi de tam bir beyaz değil.

Evde kullanılan yöntemlerin çoğunda asit özelliği taşıyan maddeler var. Asit lekeleri silmesinin yanı sıra diş minesine zararda verebilir. Bu yüzden, bu yöntemlerin haftada en fazla 2 kere kullanmanız tavsiye ediliyor.

Herhangi bir hassasiyet durumunda da uygulamayı bırakmalısınız. Yine de daha sonra başka bir problemle karşılaşmamak için dişçinize danışmanızda fayda var.

Malzemeler
1 çay kaşığı karbonat
4-5 damla limon

Malzemeler
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı elma sirkesi

Hazırlanışı
1 çay kaşık karbonatı küçük bir kaba alaşım ve üzerine 4-5 damla limon sıkalım karıştıralım

Diğer yöntem ise 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuzu ekleyip üzerine ise 1 çay kaşığı sirkeyi ekleyip karıştıralım diş fırçanızı batırıp fırçalayabilirsiniz

Bu yöntemi haftada 2 kez uygulayabilirsiniz. Karbonat karışımını diş etlerinize değdirmemeye özen gösterin.

Bu işlemden sonra dişlerinizi fırçalamanız oldukça önemli aksi takdirde limon ve karbonat karışımı yüzünden diş minesinde aşınmalar meydana gelebilir. Yine aynı sebepten karışımı ağzınızda çok fazla bekletmemeniz gerektiğini hatırlatmakta yarar var.

Önemli olan önce normal fırçalamayı yapıp ardından diş fırçanızı bu karışıma batırarak dişlerinizi fırçalamanız. Sonrasında mutlaka bol su ile durulamanız gerekiyor.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli