DOLAR 32,3898 0.2%
EURO 35,1042 -0.05%
ALTIN 2.325,630,28
BITCOIN 2277049-1.37165%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

Erkek Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır ? Lazer Epilasyon Fiyatları 2021

Erkek Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır ? Lazer Epilasyon Fiyatları 2021

ABONE OL
Nisan 30, 2022 23:03
Erkek Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır ? Lazer Epilasyon Fiyatları 2021
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Erkek Buz Lazer Epilasyon
Erkek buz lazer epilasyon; erkeklerin istenmeyen tüylerden kurtulmasını sağlayan bir uygulamadır. Erkek epilasyon bölgeler genel olarak; koltuk altı, kollar, bacaklar, göbek kısmı, sırt, elmacık kemiği, ense, göğüs, boyun gibi kısımlar olarak ifade edilmektedir. Eskiden bireylerin en çok kullandığı ve tercih ettiği epilasyon işlemleri arasında yer alan lazer epilasyon uygulamaları son derece etkili bir yöntemdir. Bununla birlikte kaç seans olacağı da fiyat aralığını değiştiren etkenlerden birisidir.

Erkek Lazer Epilasyon Kaç Seansta Biter?
Erkek lazer epilasyon seanslar halinde yapılmaktadır. Bu seanslar arasında yaklaşık olarak 20-25 gün ara verilmektedir. Seansların ne kadar çok olacağı ve kılların ne kadar sürede biteceği kişinin hormonlarına bağlıdır. Genellikle göğüs ve bacak bölgeleri 6-8 seansta biterken sırt omuz gibi bölgeler de 8-10 seansta bitmektedir.

Tüm Vücut Epilasyon Erkek Fiyatları Ne Kadar?
Tüm vücut epilasyon erkek fiyatları hakkında unutmamız gereken şey kaç seans süreceğidir. Epilasyon işlemi seans seans yapıldığı için fiyatlar bakımından değişkenlik göstermektedir. Örneğin tüyleriniz çoksa seanslar daha uzun sürmektedir. Buna bağlı olarak da fiyatlar yükselmektedir.

Erkek Buz Lazer Epilasyonun Yan Etkileri Var Mıdır?
Erkeklere uygulanan lazer epilasyonun çeşitli yan etkilerinden bahsedebilmek mümkündür. Söz konusu yan etkiler cilt tipine, saç rengine, tedavi öncesinde ki ve sonrasında ki bakıma göre değişkenlik göstermektedir. Yan etkiler aşağıdaki gibidir.
Lazer operasyon sonrasında ciltte tahriş meydana gelebilir. Bu tahriş kızarıklık, şişlik, rahatsızlık gibi semptomlar gösterebilir.
Ciltte pigment değişiklikleri meydana gelebilir. Cilt koyulaşabilir ya da çok daha aydınlık bir görünüm meydana gelebilir. Özellikle açık ren rengine sahip olan kişilerin çok daha dikkat etmeleri gerekmektedir.
Lazer epilasyon sonrasında nadiren ciltte kabarma, yara izi gibi değişiklikler meydana gelebilir.

En az 10 karakter gerekli