DOLAR 32,5059 -0.12%
EURO 35,0025 0.3%
ALTIN 2.423,310,05
BITCOIN 2086616-3.44308%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Enerji İçeceği Haram mı ?

Enerji İçeceği Haram mı ?

Enerji içeceği haram mı sorusu son zamanlarda en fazla yöneltilen sorular arasındadır. Bireyler enerji içeceği tüketmek isterken haramdan da uzak durmaya çalışmaktadır. Bu nedenle enerji içeceklerinin haram olup olmadığı ile ilgili bilgi almak istenmektedir.

ABONE OL
Mart 22, 2022 13:18
Enerji İçeceği Haram mı ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Enerji içeceklerinin içeriği markadan markaya göre değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle enerji içeceğinin haram olup olmadığı sorusu da markalara göre cevaplandırılması gereken bir sorudur. Black Bruinmarkası helal sertifikası ile birlikte üretilmekte olup içeriğinde hiçbir şekilde alkol bulunmamaktadır. Bu nedenle bireyler Black Bruinmarkasını gönül rahatlığı ile tüketebilmektedir.

Black Bruin Enerji İçeceği İçeriği

İslam dinine göre kafeinli içecekler tüketmekte herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra içeriğinde alkol bulunan yiyecek ve içeceklerin tüketimi ise kesinlikle yasaklanmış ve haram kılınmıştır. Bu noktada enerji içeceğinin içerisinde kafein bulunup alkol hiçbir şekilde bulunmamaktadır.

Black Bruin enerji içeceğinin içeriğinde; su, şeker,  karbondioksit, asitlik düzenleyici (strik asit ve sodyum sitrat), taurin (max.800 mg/l), aroma vericiler, kafein (max. 150 mg/l), inositol (max 100 mg/l), glukoronolakton (max. 20 mg/l), renklendirici (karamel), vitaminler (niasin, pantonik asit, B6, B2 VE B12) yer alır. Bunun yanı sıra 100 ml için 194 kcal’e sahip olan Black Bruin enerji içeceklerini pek çok kişinin rahatlıkla tüketebileceğini ifade edebiliriz.

Yüksek enerji depolayan Black Bruin içecekleri sizlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Size ise birbirinden lezzetli enerji içecekleri arasından seçim yapmak kalıyor. Bu ürünleri tercih ederek enerji ihtiyacınızın en iyi şekilde karşılanmasını sağlayabilirsiniz.

Black Bruin ile Helal Enerji İçeceği Deneyimi

%100 yerli enerji içeceği olması sayesinde dikkat çeken Black Bruin, helal hassasiyetinizi de oldukça önemsiyor. Helal Sertifikası ile üretim yaparak bütün soru işaretlerinize cevap verirken kullanılan bütün ürünlerin hassasiyetle seçilmesi adına da üzerine düşeni yapıyor. Etil alkol içermeyen ve diğer ürünlerde de haram olarak nitelendirilebilecek ürünleri kullanmayan Black Bruin ile kusursuzluğun keyfini çıkarın.

Black Bruin her ürününde aynı bilinç ve hassasiyete sahiptir. Satın alacağınız bütün ürünlerin Helal olduğunu ve alkol içermediğini unutmayın!

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli