DOLAR 32,5698 0.13%
EURO 34,9646 -0.18%
ALTIN 2.439,630,15
BITCOIN 20962230.33101%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Akrep Burcu Kadını Özellikleri, Akrep Kadınının Cinsellik Ve Aşk Hayatı

Akrep Burcu Kadını Özellikleri, Akrep Kadınının Cinsellik Ve Aşk Hayatı

ABONE OL
Ekim 19, 2022 14:54
Akrep Burcu Kadını Özellikleri, Akrep Kadınının Cinsellik Ve Aşk Hayatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Akrep Burcu Kadını Özellikleri: Akrep Kadınının Cinsellik Ve Aşk Hayatı

Kadınların en akıllısı, en tutkulusu ve en hırslısıyla tanışmadan önce bir adım geri attığınızı görür gibiyim. Istediğini alana kadar son noktaya kadar mücadele eden bu kadınlar en büyük şansınız olabilir. Kendilerine yalan söylemeyi aklınızdan bile geçirmeye cesaret edemediğiniz akrep kadınının tüm samimiyetiniz ve dürüstlüğünüzle gönlünde yerinizi alabilirsiniz.

Fiziksel özellikleriyle de en ön planda olan Akrepler, tüm hislerini de dış görünümüne yansıtır. Yüz hatları, özellikle gözleri ve dudakları özenle çizilmiş gibidir. Büyüleyici ve hipnoz etkisi yaratan gözleri mutlaka size isteklerini ve duygularını yansıtacaktır. İyi yapılı ve kıvrımlı bedene sahiptirler. Kendisine duyduğu sonsuz güvenle görmezden gelinmesi mümkün olmaz.

Akrep zodyak’ın ikinci su burcudur. Görevi, kendi duygularını ve karşısındakinin duygularını güçlendirmek ve kalıcı hale getirmektir. Diğer su burçları gibi akrep de duyguları deneyimlemek için yaşar fakat en büyük farkı tam olarak güvenene kadar asla duygularını su yüzüne çıkarmamasıdır. Birden çok sırrı olan bu kadınların hiçbir sırrını bilemez, fikir sahibi olamazsınız. Bunların sınırı yoktur.

En tutkulu ve en iddialı olan kadınlar, kendilerinin farkındadır. Gerçek olanın hep farkındadırlar, hayal aleminde yaşamazlar ve evrenin kurallarını ezbere bilirler. Bu gerçekçi tutumları onları çok sert gösterebilir. Bu şekilde tüm liderlik vasıfları gün yüzüne çıkar. Kapalı bir kutu gibi gizemlerini korumaya odaklı akrep kadınlarının, onlar istemedikçe ne istediğini, ne hissettiğini asla bilemezsiniz.

Akrep, yaşamın, ölümün ve doğuşun burcudur. Bütün hayatı boyunca hayat enerjisini asla kaybetmez ve hep yeniden doğar. Büyük bir keyifle sürekli üretir. Akrep kadını, asla paylaşmayı sevmeyen zehirli bir akrep gibidir. Çoğu zaman da sürekli yanan ve her şeyi gören bir Zümrüdüanka’dır. Delici bakışlarını nerede görseniz tanıyacağınız bu kadınlar,
bakışlarıyla her şeyi anlatır. O her zaman sığınılacak bir limandır. Hep sizden daha güçlü olacak, yüklerinizi sizden çok sırtlanacaktır. Eğer sonsuz güveni yakalarlarsa asla görünmeyecek olan iç dünyalarını açabilirler. Güven eksikliğinden dolayı arkadaş sayısı çok azdır. Fakat çok sağlam bağ kurarlar. Hem arkadaşlık ilişkilerinde , hem duygusal ilişkilerinde çok fazla sabırlı olduklarından kolaylıkla kopmayacak gizli bağları vardır.

İyi veya kötü yapılan, söylenen hiçbir şeyi asla unutmazlar. Er ya da geç tüm konuşmalarınızın meyvesini alacağınızdan emin olabilirsiniz. Ağzından çıkan hiçbir kelimeyi yok saymamakta büyük fayda var. Amaçsız ve sebepsiz asla bir şey konuşmazlar. Söylediği cümlelerde bir anlam bulamadıysanız bu mutlaka akrep kadını böyle olmasını istediği içindir. Çünkü istediğinde dünyanın en saf, anlamsız kadını olabilir. Bu onun koruma kalkanıdır. Kendine yetmek, yetebilmek en sevdiği ve en haz aldığı durumlardan biridir. Yetemediği
belirtildiğinde hayatına müdahale edilmesi ise en korktuğu durumlardan biridir.

Kendisini ve ailesini zor durumda bırakacak tüm insanları ve etkenleri elerken gözü karadır. Kendisiyle ilgilenilmesine bayılan akrep kadını, ona kadın olduğunu hissettiren her şeye aşırı düşkündür. Özellikle, afrodizyak etkili parfümler, deri kıyafetler, sağlam vuruşu olan renkler onun vazgeçilmezidir. Son derece arzulu, tutkulu ve ne istediğini bilen kişiler olmak yaratılışlarında vardır. İstekleri, arzuları için sonsuz riski göze alabilir.

Kıvrak zekasıyla başa çıkabilecek partnerlerin haricini genellikle gözleri görmediğinden, zekanıza güvenmiyorsanız yakınından bile geçmeyin. Eğer yeterince zeki değilseniz; soğuk delici ve duygu barındırmayan bakışları, muhteşem dişiliği, kendinden emin tavırları sizi rahatsız edebilir. Tüm bunlarla kendini ve hislerinin tümünü gizleyebilir. Kendisi gibi zeki, iyi giyinen ve onunla sonsuz tartışmalara açık partnerine asla yüz çeviremez.

En belirgin özelliği yüksek libidosu ve cinsel düşkünlüğü olan akrep kadını, duygusal bağa ve ona sürekli iltifat edilmesine çok fazla önem verir. Hissiyatı olmayan ilişkiler asla ona göre değildir. Ona hissiyatının olmaması ise hiç mümkün değildir. Bazı anlar onun için sonsuza kadar unutulmaz kalır ve konuştuğunuz tek bir harfi dahi unutmamaya adeta yemin etmiş gibidir. Eğer bir erkeği arzularsa dünyanın en çekici kadınına dönüşen akrepler, tüm şartları sonuna kadar zorlar ve asla pes etmeyecektir.

Çünkü o karşı konulmazdır. Flört ve macera düşkünüdür fakat bağlandığında gözünün içine girseler sizden başkasına ilgi duymayacaktır. Aynı tavrı elbette ki karşı taraftan da bekler. Onunla kötü olduysanız, dünyanızın en tehlikeli kadınıyla karşılaşmayı göze almış olabilirsiniz. Etki alanına girdiyseniz size asla papatya dökülmüş bir yol vaat edilmeyecek. Yolunuzun tamamı kıpkırmızı güller serili ve altına gizlenmiş bol dikenli bir serüven olacaktır. Yol uzun ve dikenli, ama nasıl güzel…

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli