DOLAR 32,4157 -0.26%
EURO 34,7987 -0.56%
ALTIN 2.446,620,44
BITCOIN 20886880.32354%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Akne ve Leke Tedavisi Nasıl Yapılır ?

Akne ve Leke Tedavisi Nasıl Yapılır ?

ABONE OL
Haziran 4, 2021 17:17
Akne ve Leke Tedavisi Nasıl Yapılır ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Akne ve Leke Tedavisi

Akne ve leke tedavisi ayrıcalıkları ile cildinizin kötü görünmesine neden olan unsurlardan kurtulmaya ne dersiniz? Kaliteli teknikler ve profesyonel bakım uzmanlarının desteğiyle pürüzsüz bir cilde sahip olmak sizin için mümkün!

Akne ya da bilinen diğer adıyla sivilce, ergenlik dönemi ile birlikte görülen ciddi bir cilt sorunudur. Yağ bezi kanalları olarak bilinen foliküllerin cilde yakın bir noktada yağ birikmesi sonucunda tıkanması ile ortaya çıkar. İnsanların hemen hepsinde belirli dönemlerde görülen aknelerin tedavi edilmediklerinde ciltten uzaklaştırılmaları çok mümkün değildir. Cilt sorunlarına neden olarak yaşam kalitesini düşüren akne ve lekelerin uzmanlar tarafından tedavi edilmesi şarttır.

Akne ve Sivilce Tedavisi Neden Yapılır?

Cildinizde ortaya çıkan akne ve sivilcelerin uzaklaştırılması amacıyla gerçekleştirilen tedavinin amacı sivilcelerden kurtulmaktır. Peki, sivilcelerin oluşmasına neden olan ve kötü bir görüntüye kapı aralayan durumlar nelerdir?
Genetik Nedenler

Akne oluşumunun en önemli nedenlerinden bir tanesi genetik faktörlerdir. Bireylerin genetik yatkınlıkları nedeniyle bu sorunu daha yoğun yaşamaları yaşam kalitesinin düşmesindeki temel nedenlerdendir. Bu durumda akne ve leke tedavisi kaçınılmaz bir çözüm olur.

Hormon Bozuklukları
Sivilce oluşumuna neden olan hormon androjendir. Androjen üretiminin gittikçe daha üst seviyelere ulaşması durumunda görülen bu sorunların giderilmesinde profesyonel bir destek almak şarttır. Bu da ancak cilt bakım uzmanları aracılığı ile mümkün olur.

Sivilce Tedavisi ve Kullanılan Yöntemler

Sivilce tedavisi, genç yaşlı hemen herkes için oldukça değerli bir seçenek olmayı başarırken bu tedavi sırasında kullanılabilen farklı yöntemler vardır. Sivilcelerinizin türüne ve sorunun ne denli çetrefil olduğuna bağlı olarak aşağıdaki uygulamalardan faydalanmak muhtemeldir.
Topikal (Krem) Tedavi
İlaç Tedavisi
Kimyasal / Bitkisel Peeling
Medikal Cilt Bakımı Tedavisi
Mezolifting (Cilt Mezoterapisi)
CO2 Fraksiyonel Lazer
Siz de vücudunuzda ya da yüzünüzde sivilcelerle mücadele etmek durumunda kalıyorsanız kesinlikle akne ve leke tedavisi yaptırmalısınız

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli