DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059884-0.62517%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

3 Yaş ve Üzeri Çocuk Kitap önerileri

3 Yaş ve Üzeri Çocuk Kitap önerileri

3 yaş ve üzeri çocuk kitapları çocuklarınız için alabileceğiniz en iyi kitaplar arasındadır. Çocuğunuz ile birlikte yüksek sesle okumak ve ortak bir etkinliğe sahip olmak size ve çocuğunuza konuşacak pek çok şey kazandırmaktadır.

ABONE OL
Mart 5, 2022 13:14
3 Yaş ve Üzeri Çocuk Kitap önerileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Bu durum okuma ve yazma becerilerinin gelişimini desteklemektedir. Birlikte okumak gerçek hayattaki deneyimleri ve sorunları tartışmak için kullanılabilmektedir. Bir çocuk kitabı, bir çocuğun eleştirel düşünme becerilerini daha da geliştirmektedir. Çünkü içeriğinde birçok konu hakkında anlamlı tartışmalar bulunmaktadır. Siz de 3 yaş ve üzerindeki tüm çocuklarınız için uygun kitapları seçebilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzun hayal gücünü de geliştirebilirsiniz.

3 Yaş ve Üzeri Çocuklarda Kitap ile Gelişmiş Hayal Gücü

Küçük çocuklar doğal olarak büyük hayaller kurma ve hayal güçlerini kullanma kapasitesine sahiptir. Çocuğunuza yüksek sesle kitap okumak kendi deneyimlerinin ötesinde insanları, yerleri olayları keşfetmek için hayal güçlerini kullanmalarına yardımcı olmaktadır. Hayali bir aktivite olarak eğitici kitap okumak, çocuğunuz için her türden yeni dünyaya kapı açmaktadır. Çocuğunuzun hayal gücünü genişleterek, çocuğunuzun daha büyük hayaller kurmasını sağlayabilirsiniz. Bu da gelecekte okula, işine ve hayata fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirler üretmesine katkı sağlamaktadır.

3 Yaş ve Üzeri Çocuklarda Kitabın Önemi

Çocuklara eğitici kitaplar okumak hayatın sonraki dönemlerinde başarı için çok önemlidir.  Zihninizi genişletme ve hayat boyu öğrenme için çaba gösterme beceriniz başarınız için çok önemlidir. Bu doğrultuda çocuğunuzu yönlendirmek, gerekirse kitabı yüksek sesle sizin okumanız çocuğun bu aktiviteden zevk almasını sağlayacaktır.  Okumak, yaşam boyu öğrenmenin anahtarıdır. Bu nedenle çocuğunuza erken yaşta okuma sevgisi aşılarsanız, hayat boyu öğrenmeye bağlılık meydana gelmektedir. Yüksek sesle okumak, kitapları hoş, değerli ve heyecan verici deneyimlerin kaynağı olarak sunmaktadır. Kitaplara değer veren çocuklar kendi başlarına okumaya motive olurlar. Bu doğrultuda çocuklar hayatlarının geri kalanında bağımsız okumaya devam edeceklerdir.

Konu çocuklarınıza kitap okumak olduğunda, çocuğunuzun yaşamına sağladığı faydalar onlarla yakın bir bağ kurmanın çok ötesinde bir yelpazeye sahiptir. Çocuklar ile kitap saati yapmak, çocuğunuzun hayatı boyunca onlarla birlikte taşıyacağı okuma başarısı için gerekli olan bu anlayış ve becerileri geliştirmede gerçekten en önemli etkinliktir.

3 Yaş ve Üzeri Çocuk Kitap önerileri

  • 1. Küçük Ağaç
  • 2. Her Güne Bir Masal
  • 3. Hiçbir Şey Yapmama Günü
  • 4. Uçan Kaya
  • 5. Ben Sandalye Değilim
  • 6. Ay’ı Kim Çaldı
  • 7. Uykucu Aslan Nasıl Uyur
  • 8. Kim Korkar Kırmızı Başlıklı Kız’dan
  • 9. Üç Kedi Bir Dilek
  • 10. Üç Kedi Bir Canavar
İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli