DOLAR 32,4873 -0.19%
EURO 34,9100 0.18%
ALTIN 2.435,930,54
BITCOIN 20967140.50286%
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

20 Kilo Verdiren Limon Maydanoz Kürü Tarifi

20 Kilo Verdiren Limon Maydanoz Kürü Tarifi

ABONE OL
Ekim 10, 2021 19:51
20 Kilo Verdiren Limon Maydanoz Kürü Tarifi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Malum kış geliyor ve kışın gelmesiyle beraber insan vücudu metabolizması yavaşladığından artık yediklerimizi eritmekte çok zorlanacağız peki hem kilomuz için hem sağlığımız için 1 Ayda bize devamlı kullandığımız zaman hem yağlarımızı eritecek ve kilo vereceğimiz kür nasıl hazırlanır ? İşte 20 Kilo Verdiren Limon Maydanoz Kürü Tarifi . 

Kaynatılmış Maydanoz Suyu: vitamin açısından çok zengin bir içeriğe sahip olan maydanoz, A, C ve K vitaminlerini bünyesinde barındırırken, diğer yandan yüksek miktarda; kalsiyum, demir ve potasyum içerir.

Maydanoz suyu, düzenli kullanımı sayesinde vücuttaki fazla yağ yakılarak zayıflama olabilir. Yaşlanmaya karşı daha genç bir görünüm ile parlak bir cilt için de kullanılabilir. Maydanoz suyunun diğer bir faydası da karaciğere olan yararıdır. Maydanoz suyu sayesinde karaciğerdeki yağlanma önlenebilir.

Haşlanmış limon ayrıca vücuttaki yağ yakımını hızlandırarak zayıflamayı destekler. Vücudu zararlı toksinlerden arındırır, mikroplardan temizler…

MALZEMELER
yarım demet maydanoz
1 tane limon

KULLANIMI
Günde bir bardak kadar içilmelidir. Ancak 15 günden daha fazla limonlu maydanoz kürü tüketilmemesi gereklidir.

Kaynatılmış maydanoz suyunun yararının görülebilmesi için tüketime devam edilmelidir. bir haftanın sonunda zayıflama görülmeye başlanır. Maydanoz suyu ile zayıflamak isteyen, maydanoz kürü yaparak içmelidirler.

Kimler Kullanmamalıdır?
Emziren annelerin ve hamile bayanların kullanmaması önerilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar, mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalarında fayda vardır.

 

limon maydanoz kürü faydaları
limon maydanoz suyu
limon maydanoz sarımsak
limon maydanoz suyu faydaları
limon maydanoz kürü nasıl yapılır
limon maydanoz kürü
maydanoz limon aç karnına

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli