DOLAR

43,0312$% 0.02

EURO

50,5077% 0

STERLİN

58,3776£% 0.02

GRAM ALTIN

6.149,63%0,05

ÇEYREK ALTIN

10.328,00%0,05

TAM ALTIN

41.187,00%0,05

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI BULUTLU 13°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Yunanistan’dan Bodrum’a Depremzedeler İçin Dayanışma Zinciri

Yunanistan Kızılhaç heyetine bağlı yardım ekibi, Bodrum’a, depremzedelere götürülmek üzere bir kamyonet dolusu yardım malzemesi getirdi. Bodrum Cruise Port’a feribotla gelen 30 kişilik yardım heyeti, yardım malzemelerini taşırken dostluk zinciri oluşturdu. Yardım malzemeleri, Hatay’a doğru yol çaktı.

‘Oallosanthropos-Humanitarian Aid’ adlı sosyal dayanışma yardım ekibi, Bodrum’da dayanışma zinciri oluşturdu. 30 kişilik heyet, getirdikleri yardım kolilerini Türk dostları ile birlikte taşıdı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras adına Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, ekip lideri Konstantinos Polychronopoulos ve beraberindeki heyeti çiçeklerle karşıladı.

Ekibi Bodrum Kızılay Başkanı Sait Güllüoğlu ile birlikte karşılayan Başkan Yardımcısı Yurt, “Bodrum Belediye Başkan’ımız Ahmet Aras’ın çok selamlarını getirdim sizlere. Bu sıcak yardımlaşmadan dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

Konstantinos Polychronopoulos ise şunları söyledi:

“Biz biriz, hep de birdik, hep bir olmaya devam edeceğiz. Burada çok mutluyuz. Kucaklaştığımız için, birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Ne kadar daha yardım edebilirsek o kadar mutlu olacağız. Yine buraya geleceğiz ve deprem bölgesindeki insanlara yemek yapacağız.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burhanettin Bulut: Böyle Bir Afet Zamanında Kızılay’ın Çadır Satıyor Olması Kuruma Olan Güveni Bir Kez Daha Derinden Sarsmıştır

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.