DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20489930.24101%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Trafikte tartıştığı yayayı darp eden taksici serbest bırakıldı.

Trafikte tartıştığı yayayı darp eden taksici serbest bırakıldı.

İstanbul Güngören'de 2 Nisan'da bir taksici ve yaya arasında çıkan kavgada taksici yayaya yumruk atmıştı. Yaya hastanaye kaldırılmış, görüntüler ise sosyal medyada yayınlanmıştı. Bunun üzerine taksici gözaltına alınmıştı. Şüpheli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

ABONE OL
Nisan 4, 2024 16:31
Trafikte tartıştığı yayayı darp eden taksici serbest bırakıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

İstanbul Güngören’de 2 Nisan’da bir taksici ve yaya arasında çıkan kavgada taksici yayaya yumruk atmıştı. Yaya hastanaye kaldırılmış, görüntüler ise sosyal medyada yayınlanmıştı. Bunun üzerine taksici gözaltına alınmıştı. Şüpheli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

2 Nisan’da Güngören Ahmet Kutsi Tecer Caddesi üzerinde bulunan ışıklarda meydana gelen olayda S.K. (59) isimli vatandaşın yaya olarak karşıya geçtiği sırada, taksi sürücüsü R.A.’nın (52) aracını hareket ettirmesi üzerine tartışma yaşandı. Görgü tanıklarına göre, S.K tepki göstermek amacıyla araca vurdu, bir süre ilerledikten sonra aracından inen taksi sürücüsü ise geri gelerek tartışmayı sürdürdü.

S.K. taksi sürücüsü tarafından darp edilirken, emniyet güçleri tarafından yapılan araştırmada; güvenlik kamera görüntüleri incelendi, S.K.’nın yaya olarak yolun karşısına varmak üzere iken araçların hareket ettiği ve olayın meydana geldiği anlaşıldı, taksi sürücüsü R.A. gözaltına alındı. “Kasten yaralama” adliyeye sevk edilen taksi sürücüsü serbest bırakıldı.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli