DOLAR

43,0390$% 0.02

EURO

50,3226% -0.02

STERLİN

58,0075£% -0.24

GRAM ALTIN

6.168,07%-0,78

ÇEYREK ALTIN

10.351,00%-0,12

TAM ALTIN

41.283,00%-0,11

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul KAPALI 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Son seçim anketi açıklandı, Rüzgar tersine döndü

ALF Araştırma’nın 7-9 Eylül tarihleri arasında 35 ilde 3 bin 920 kişi ile yüz yüze anket yöntemi ile yaptığı son araştırmanın sonuçları paylaşıldı. Millet İttifakı Aday Göstermeden cumhur ittifakına fark attı. Katılımcılara, “Bu pazar genel seçim olsa, hangi partiye oy verirsiniz?” sorusu yöneltildi. Katılımcıların yanıtı yüzde 44,9 Millet İttifakı olurken, yüzde 33,4 Cumhur İttifakı olarak kayıtlara geçti. (TÜM SEÇİM ANKETİ SONUÇLARINI GÖREBİLMEK İÇİN F’TOĞRAFA T’KLAYINIZ)











Katılımcılara, “Bu pazar genel seçim olsa, hangi partiye oy verirsiniz?” sorusu yöneltildi. Katılımcıların yanıtı yüzde 44,9 Millet İttifakı olurken, yüzde 33,4 Cumhur İttifakı olarak kayıtlara geçti. Ankete katılanların yüzde 28’i CHP, yüzde 27,2’si AKP, yüzde 16,9’u İYİ Parti, yüzde 8,0 HDP, yüzde 6,2 MHP, yüzde 2,5 DEVA, yüzde 2,3 Zafer Partisi, yüzde 1,7 BTP, yüzde 1,4 Memleket Partisi, yüzde 1,3 Gelecek Partisi ve yüzde 1,1 Saadet Partisi şeklinde yanıt verdi. ALF Araştırma Genel Koordinatörü Ali Süslü, Twitter Süslü, “Son aylarda CHP hemen hemen her araştırmada birinci. Partisi birinci olan bir Genel Başkanın, ülkeyi yönetmeye talip olması ve bu yöndeki adaylık ısrarını da vatandaş artık doğal karşılıyor. Araştırmalardan çıkan bir diğer önemli sonuç ise; AKP’deki erime devam ediyor” ifadelerini kullandı.  hesabından anket sonuçlarını değerlendirdi.

Kaynak :https://www.cumhuriyet.com.tr/

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AKP’li Bayrampaşa Belediyesi’nden AKP Yöneticisinin Şirketine 2’inci İhale

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.