DOLAR 32,1959 -0.16%
EURO 34,6658 -0.09%
ALTIN 2.391,69-0,05
BITCOIN 1967123-2.27107%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Son Dakika Haber, Sanatçı Özkan Uğur Hayatını Kaybetti

Son Dakika Haber, Sanatçı Özkan Uğur Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Temmuz 8, 2023 17:06
Son Dakika Haber, Sanatçı Özkan Uğur Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

MFÖ grubunun üyelerinden; sanatçı, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur, 69 yaşında yaşamını yitirdi. Uğur’un tedavisi bir süredir İstanbul’da bir hastanede, yoğun bakımda devam ediyordu. Bakan Koca’nın yaptığı açıklama şöyle:

“Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Sağlık Bakanı Koca, son olarak 25 Haziran’da Uğur’un sağlık durumu ile ilgili açıklama yapmıştı. Koca, Twitter hesabından; “Ünlü sanatçımız Özkan Uğur’un tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor. Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ediyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum” bilgisini vermişti.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli