DOLAR 32,2046 0%
EURO 35,0378 0.07%
ALTIN 2.521,110,83
BITCOIN 2162795-0.52512%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Son dakika… Ankara Emniyeti’nde Ayhan Bora Kaplan depremi!

Son dakika… Ankara Emniyeti’nde Ayhan Bora Kaplan depremi!

İçişleri Bakanlığı, Ankara'da bir organize suç örgütü ile ilgili soruşturma kapsamında Emniyet'teki bazı isimlerin görevlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı. Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürü Şevket Demircan görevden uzaklaştırılanlar arasında.

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 18:55
Son dakika… Ankara Emniyeti’nde Ayhan Bora Kaplan depremi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

İçişleri Bakanlığı, Ankara’da bir organize suç örgütü ile ilgili soruşturma kapsamında Emniyet’teki bazı isimlerin görevlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı. Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürü Şevket Demircan görevden uzaklaştırılanlar arasında.

İçişleri Bakanlığı, Ankara’daki bir organize suç örgüyle ilgili soruşturma kapsamında Emniyet’teki 3 ismin görevlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı. İçişleri Bakanlığı, sosyal medya platformu X üzerinden, “Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca görevlendirilen Mülkiye Müfettişlerince, soruşturmanın selameti açısından Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı görevlerinden uzaklaştırılmışlardır” açıklamasını yaptı.

Söz konusu kişilerin Ayhan Bora Kaplan ile ilgili soruşturma kapsamında görevlerinden alındığı öğrenildi.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli