DOLAR 32,3962 0.09%
EURO 34,7890 -0.06%
ALTIN 2.398,670,10
BITCOIN 19303363.96129%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sedat Peker’in Basın Danışmanı Emre Olur Türkiye’ye Getirildi

Sedat Peker’in Basın Danışmanı Emre Olur Türkiye’ye Getirildi

ABONE OL
Eylül 17, 2022 10:47
Sedat Peker’in Basın Danışmanı Emre Olur Türkiye’ye Getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Gazeteci Erk Acarer: “Çember daralıyor. Sedat Peker’in sosyal medya danışmanı Emre Olur, BAE’de oturum işlemleri için resmî daireye çağrılıp buradan Arnavutluk’a sınır dışı edildi. Oradan da Türk yetkililer alıp bu sabah Türkiye’ye getirdi.” iddiasında bulundu. Sedat Peker’e yakınlığı ile bilinen gazeteci Erk Acerin sosyal medya paylaşımları şöyle. 

1-Diplomatik bir kriz geliyor. Arnavutluk’tan edindiğimiz son bilgi: Emre Olur 08.30’da İstanbul uçağına bindirildi. Fakat uçak kalkarken Arnavutluk’taki avukatları devreye girdi.

2-Kendisi ve ailesi Arnavutluk vatandaşıymış. Avukatlar Türkiye’ye gönderilmesinin AİHM kurallarına aykırı olduğunu söylüyor. Son bilgi İstanbul’da değil, Arnavutluk’ta havalimanı nezaretinde olduğu.

3-Yine edindiğimiz bilgiler Türk yetkililerin buraya gittiği yönünde! Kısaca şu anda İstanbul’da değil, Arnavutluk’ta havaalanı nezaretinde. Türk yetkililerin gitmesini, büyüme olasılığı olan bir kriz diye değerlendirmek mümkün.

Emre Olur Kimdir ?

1990 Bahçelievler, İstanbul doğumludur , Türk televizyoncu ve bilgi güvenliği uzmanıdır. Olur, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in başdanışmanı olarak tanınmıştır.

Bilgi güvenliği alanında çalışmalar yürüten Olur, Beyaz TV ve Flash TV gibi kanallarda sık sık yorumculuk ve programlar yapmıştır. İddialara göre Sedat Peker ile beraber Birleşik Arap Emirlikleri’ne kaçmıştır. Hakkındaki iddianamelerden ve ülkeyi terk etmesinden önce tartıştığı kişileri EGM ve Sedat Peker’e bildirmesiyle biliniyordu.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli