DOLAR 32,3560 -0.02%
EURO 34,7929 -0.01%
ALTIN 2.392,76-0,15
BITCOIN 19210492.81549%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sedat Peker’den 3’üncü video İzlenme Rekoru Kırdı.

Sedat Peker’den 3’üncü video İzlenme Rekoru Kırdı.

ABONE OL
Mayıs 10, 2021 17:33
Sedat Peker’den 3’üncü video İzlenme Rekoru Kırdı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker’ in youtube ‘de paylaştığı son videosu izlenme rekoru kırdı 24 saat içerisinde 2 Milyon İzlenmeyi Aştı . Yurt dışında bulunan Sedat peker video içerisinde bir çok ünlü ismi ve siyasetçiyi hedef aldı.

İçişleri Bakanlığı da Sedat Peker hakkındaki soruşturmaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Bakanlık, Peker’in dönem dönem “iş insanı olduğunu ve bu işlerden çekildiğini” söylemesine karşın organize suça yönelik faaliyetlerinin tespit edildiğini ve Nisan ayındaki operasyonun da bu kapsamda düzenlendiği kaydetti.

Yapılan açıklamada Peker’in YouTube üzerinden dile getirdiği iddialar için “…iftira ve ithamları, güvenlik güçlerimiz ve devletimiz üzerine yeni bir organize suç faaliyeti olarak değerlendirilmektedir.” denildi.

Siyasetçiler Peker’in iddiaları için neler söyledi?

Sedat Peker’in çeşitli iddialar dile getirdiği son üç videosu toplam 5 milyon izlemeyi aştı.

Dile getirilen iddialar ile ilgili olarak muhalefet partilerindeki siyasiler de değerlendirme yapıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, T24 sitesine verdiği röportajda, gelişmeyi “Devleti yönetememe. Bazı çevrelere teslim olma” ifadeleriyle değerlendirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Karar gazetesi yayınında, “İddialar çok vahim. Ortaya çıkanlar tam bir rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz.” Değerlendirmesini yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da, yaşananların. 90’lı yılları hatırlattığını söyledi ve “Bunların tekrar tezahür etmesi ülkemiz adına çok üzücü bir durum” dedi.

Halk TV yayınında soruları yanıtlayan Babacan, savcıların harekete geçmesi gerektiğini savunarak, “3 videodaki iddialara bakın, burada karşılıklı çıkarlar ve menfaat çatışması var. Gerçekten çok çok yazık. Bunların böyle ortalığa dökülüp de hala adım atılmaması da bir başka yazık, bir başka ayıp” şeklinde konuştu.

Babacan, “Sayın Cumhurbaşkanının da nihai bir sorumluluğu var. Gazeteciler, siyasetçiler sokak ortasında şiddet gördü. Sayın Cumhurbaşkanının en ufak bir ifadesini duymadım bu konularda. Böyle durumlarda devlet, devlet olduğunu gösterir.” dedi.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli