DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0502 -0.08%
ALTIN 2.325,440,27
BITCOIN 2272172-0.62295%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Satılık Instagram Hesabı Almak Mantıklı mı? Bilmeniz Gereken Her şey

Satılık Instagram Hesabı Almak Mantıklı mı? Bilmeniz Gereken Her şey

ABONE OL
Haziran 9, 2021 17:51
Satılık Instagram Hesabı Almak Mantıklı mı? Bilmeniz Gereken Her şey
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Büyük kaliteli Instagram hesapları alarak daha çok kişilere ulaşabilirsiniz ama satın almadan önce mutlaka bilmeniz gerekenler var çok dikkatli olmanız gerekmekte Instagram Satılık hesap ve sayfa satın almadan bilmeniz gereken her şey. 

Instagram Satılık Hesap ve Sayfa Satın Alma

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sosyal medya platformları dahil olmak üzere birçok internet sitesi üzerinde dijital pazarlamada artış yaşanmıştır. Son zamanlarda Instagram ve çeşitli sosyal medya mecraları üzerinden butik ve kurumsal hesaplar oluşturularak pazaryeri olarak kullanılmaktadır.

Bunların yanı sıra Instagram üzerinde yüksek takipçi sayısına ve etkileşim oranına sahip popüler hesaplar da yer almaktadır. Günümüzde influencer olarak adlandırılan bu hesaplar farklı kurumsal hesaplarla anlaşma yapmakta ve belirli reklamlar üzerine gelir elde etmektedir.

 

Durum böyle olunca Instagram platformu üzerinde gelişme ve büyük kitleye ulaşma konusu merak konusu olmaktadır. Rekabetin yüksek olduğu bu platformlarda sıfırdan bir hesap açarak büyümek oldukça zor bir durumdur. Nitekim kişisel hesaplar ve kurumsal hesaplar olmak üzere Instagram üzerinde birçok rakip bulunmaktadır.

Bu durum da kullanıcıları hazır, etkileşimli ve yüksek takipçi sayısına sahip Instagram hesaplarını satın almaya yöneltmektedir. Peki, Instagram hesabı satın alma işlemi nasıl yapılmaktadır?

Instagram Hesabı Satın Almanın Riskleri Nelerdir?

Instagram hesabı satın alma durumu her ne kadar kolay ve etkili bir yöntem gibi görünse de çeşitli riskleri bulunmaktadır. Bu işlem güvenilir bir siteden ya da kişiden yapılmadığı takdirde satın alan kişiye maddi olarak oldukça zararı dokunacaktır. Nitelim son zamanlarda ‘’Instagram etkileşimli hesap’’ adı altında hesaplara bot takipçiler yüklenerek satışa sunulmaktadır.

Bot takipçilere sahip hesapların ise etkileşim oranları oldukça düşük olmakta ve hesabı geri çekmektedir. Etkileşimlerinin düşük olmasının yanı sıra satın alınan hesabın takipçi sayısında da büyük oranda düşüş gözlemlenmektedir.

Instagram hesabı satın alırken yaşanabilecek sorunların bir diğeri ise çalınma riskidir. Satışı yapılan hesapların kurtarma maillerinin şifreleri bazı zamanlarda verilmemektedir. Çeşitli vaatlerle alıcılar kandırılmakta ve bir sorun ile karşı karşıya kalındığında çalınan hesabın geri alınabilme durumu söz konusu olmamaktadır.

Siz de riskleri göze alıyor ve satılık bir Instagram hesabı almak istiyorsanız çeşitli siteler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Bu konuda hizmet sağlayan birçok site bulunmakla birlikte güvenilir kişiler ile çalıştığınızda bahsedilen risklerin gerçekleşme ihtimali daha düşük olacaktır.

En az 10 karakter gerekli