DOLAR 32,5656 0.15%
EURO 34,7987 0.33%
ALTIN 2.414,17-0,75
BITCOIN 21611640.32222%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Pendik kombi servisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Pendik Kombi Servisi

Pendik kombi servisi, kombilerinizde ki arızaların en profesyonel ve kaliteli şekilde çözülmesini sağlamak için size sunulan teknik servis hizmetidir. Bağcılar’da oturuyor ve kombinizin arızalandığını düşünüyorsanız yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçerek Bağcılar kombi servisi hizmetimizden yararlanmaktır.

Kombide Guruldama Arızası

Kombiniz guruldayan sesler çıkarıyorsa veya borularınız alışılmadık derecede yüksekse, sorunun kaynağını mümkün olan en kısa sürede belirlemeniz önemlidir. Bu kılavuzda, gürültülü bir kazanın daha ciddi bir soruna dönüşmeden önce nasıl teşhis edileceğini açıklayacağız.

Kombiler Neden Guruldar?

Gürültülü bir kazanın en yaygın nedenleri şunlardır:

  • Kireç
  • Hava tıkanıklığı
  • Aşırı ısınma
  • Yetersiz su akışı
  • Arızalı termostat
  • Düşük su basıncı

Kombiniz Gurulduyorsa Ne Yapmalısınız?

Adım 1: Gürültünün nereden geldiğini belirleyin

İlk olarak, gürültünün tam olarak nereden geldiğini belirlemek önemlidir. Kombiniz yüksek bir çarpma sesi mi çıkarıyor, yoksa radyatörden veya kalorifer borusundan olağan dışı sesler mi geliyor? Gıcırdayan bir ses duyuyorsanız, bu sadece boruların sıcaklığı değişen sesi olabilir. Bu tamamen normaldir. Gürültünün nereden geldiğini belirledikten sonra, sorunun gerçekte ne olduğunu teşhis edebileceksiniz.

 

Adım 2: Kombi ne tür bir ses çıkarıyor?

Bir sonraki adım, kazanınızın ne tür bir ses çıkardığını belirlemektir. Bu olağandışı seslere hızlı tepki verirseniz, sorunu çözme adımları daha az karmaşık ve daha uygun maliyetli hale gelebilir. Yeni bir kazan ihtiyacını bile ortadan kaldırabilirsiniz.

Pendik Kombi Servisi ile Kombi Arızalarına Çözüm

Titreşimli sesler çıkaran bir kazan, sıkılması gereken gevşek braketlerin sonucu olabilir. Braketleri kendiniz sıkabilirsiniz. Ancak bu, titreşimli sesleri durdurmazsa bir ısıtma mühendisinin sorunu teşhis etmesi gerekecektir.

Kombiniz yüksek sesle çarpma sesleri çıkarıyorsa, bu, arızalı bir termostatın veya kombinin ısı eşanjöründe tortu birikmesinin bir sonucu olabilir. Bir döküntü birikmesi varsa, elektrikle yıkama yapmak için kalifiye bir uzmana ihtiyacınız olacaktır. Güçlü yıkama sisteminizdeki çamuru gidererek tıkanmaları ve ısıtma verimsizliğini önler. Bu noktada firmamız ile iletişime geçerek kombi servisi alanında profesyonel ve kaliteli bir hizmet alabileceğinizi unutmayın. Hadi, teknik servis hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanmak için bizimle iletişime geçin.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli