DOLAR 32,4796 0.2%
EURO 34,5629 0.18%
ALTIN 2.475,08-0,31
BITCOIN 2054427-5.05624%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Paraşüt ve MNG Kargo’dan önemli iş birliği !

Paraşüt ve MNG Kargo’dan önemli iş birliği !

Bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt ve sektör temsilcilerinden MNG Kargo, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ) kargo maliyetlerini büyük ölçüde düşürecek bir iş birliğine imza attı.

ABONE OL
Mayıs 26, 2022 09:59
Paraşüt ve MNG Kargo’dan önemli iş birliği !
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt ve sektör temsilcilerinden MNG Kargo, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ) kargo maliyetlerini büyük ölçüde düşürecek bir iş birliğine imza attı. Buna göre Paraşüt aboneleri, MNG Kargo’dan gerçekleştirdikleri gönderimlerinde yüzde 87’ye varan indirimden yararlanabilecek.

KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçlerine katkı sağlayan bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt, MNG Kargo ile önemli bir iş birliği yaptı. Bu iş birliği hakkında Paraşüt’ün Kurucu Ortağı ve CEO’su Sean X Yu bilgi verdi. Türkiye’deki işletmelerin yüzde 99,8’ini KOBİ’lerin oluşturduğunu hatırlatan Sean X Yu’nun değerlendirmesi şöyle:

“İŞLETME GİDERLERİNİ DÜŞÜREN KAMPANYALARIMIZLA KOBİ’LERİN YANINDAYIZ: Günümüz koşullarında KOBİ’lerin rekabetçi ve sürdürülebilir olabilmeleri için işletme maliyetlerini düşürmeleri büyük önem taşıyor. Biz de Paraşüt olarak hayata geçirdiğimiz tüm kampanya ve iş birliklerinde bunu gözetiyor, KOBİ’lerin tasarruf yapmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda kargo sektörünün lider şirketlerinden MNG Kargo ile işletmelerin kargo maliyetlerini yüzde 87’ye varan bir oranda düşürdüğümüz bir anlaşma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Özellikle e-ticaret yapan Paraşüt abonesi KOBİ’lerimizin kargo giderleri, bu kampanya ile büyük ölçüde hafifleyecek.

PEK ÇOK İŞLETME ZORUNLU OLARAK E-FATURAYA GEÇİŞ YAPACAK: Kargo maliyet avantajının yanı sıra işletmelerin verimliliğine katkı sağlayan e-belgeye geçiş sürecine yönelik de bir kampanyamız var. Bilindiği üzere 535 numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında 1 Temmuz 2022 itibarıyla pek çok işletme zorunlu olarak e-faturaya geçiş yapacak. KOBİ’leri ve serbest meslek erbaplarını kapsayan Paraşüt E-Belge Kampanyası ile e-belgeye geçiş sürecini dakikalar içinde tamamlarken, ek abonelik, hediye kontör gibi avantajlar da sunuyoruz.”

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli