DOLAR 32,3657 -0.04%
EURO 34,8845 0.16%
ALTIN 2.389,22-0,31
BITCOIN 19988664.46191%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

04:12

SABAHA KALAN SÜRE

Ordu’da, 23 Nisan töreninde tepkiler üzerine alana sonradan Atatürk’ün posteri asıldı.

Ordu’da, 23 Nisan töreninde tepkiler üzerine alana sonradan Atatürk’ün posteri asıldı.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan etkinliği düzenlediği alanda Atatürk'ün resminin olmadığının bildirilmesi üzerine müdahale ederek astırdıklarını belirtti. Adıgüzel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya "Ordu Büyükşehir Belediyesine de Atatürk'e gereken saygı ve hassasiyeti göstermediği için soruşturma ve müfettiş görevlendirmesi yapacak mısınız? Yoksa AKP'li belediye diye görmezden mi geleceksiniz” sorusunu yöneltti.

ABONE OL
Nisan 23, 2024 15:39
Ordu’da, 23 Nisan töreninde tepkiler üzerine alana sonradan Atatürk’ün posteri asıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan etkinliği düzenlediği alanda Atatürk’ün resminin olmadığının bildirilmesi üzerine müdahale ederek astırdıklarını belirtti. Adıgüzel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya “Ordu Büyükşehir Belediyesine de Atatürk’e gereken saygı ve hassasiyeti göstermediği için soruşturma ve müfettiş görevlendirmesi yapacak mısınız? Yoksa AKP’li belediye diye görmezden mi geleceksiniz” sorusunu yöneltti.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, konuya ilişkin X hesabından paylaşımda bulundu. Videonun da yer aldığı paylaşımda Adıgüzel, şunları kaydetti:

“Burası AKP’li Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin alan düzenlemesinden sorumlu olduğu 23 Nisan etkinlik alanı. Alanda Atatürk resminin olmadığının bildirilmesi üzerine müdahale ettik. O resmi oraya alkışlar içinde astırdık. Şimdi soru şu İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya: Ordu Büyükşehir Belediyesine de Atatürk’e gereken saygı ve hassasiyeti göstermediği için soruşturma ve müfettiş görevlendirmesi yapacak mısınız? Yoksa AKP’li belediye diye görmezden mi geleceksiniz? Duyarlılık gösterip beni arayarak bilgilendiren tüm yurttaşları ve velileri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

    En az 10 karakter gerekli