DOLAR 32,4741 0.03%
EURO 34,8128 0.04%
ALTIN 2.478,210,66
BITCOIN 2015370-2.77229%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

New Life 4 Hepa ne işe yarar, Nasıl Kullanılır, 4 Hepa Kullanıcı yorumları

New Life 4 Hepa ne işe yarar, Nasıl Kullanılır, 4 Hepa Kullanıcı yorumları

New Life 4 Hepa kullanıcı Yorumları, New Life 4 Hepa zayıflatırmı ? New Life 4 Hepa faydaları Nelerdir ? 4 Hepa Nasıl kullanılır Sorularınızın cevapları sizlerle !

ABONE OL
Kasım 16, 2021 17:36
New Life 4 Hepa ne işe yarar, Nasıl Kullanılır, 4 Hepa Kullanıcı yorumları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Karaciğer yağlanması ve karaciğer sorunları için kullanılan New Life 4 Hepa ne işe yarar Nasıl kullanılır ve kullanıcı yorumlarını sizler ile paylaşacağız. New Life 4 Hepa ilaç değildir bitkisel olarak İtalyada üretilen takviye üründür. New Life 4 Hepa ne işe yarar, Nasıl Kullanılır, 4 Hepa Kullanıcı yorumları ve daha fazlası için işte detaylar ! 



1 kapsülde devedikeninin en etkili kısmı olan silibin – fosfolipid kompleksi, kolin, enginar yaprağı ekstresi ve karahindiba kök ekstresini bir arada bulundurmaktadır.

4 Hepa içerisinde bulunan kolin, karaciğer fonksiyonlarının korunmasına yardımcı olmaktadır.

4 Hepa içerisinde bulunan devedikeninin en etkili kısmı olan silibin, fosfolipidle kompleks haline getirilerek yağda çözünür özellik kazandırılmıştır, bu özellik sayesinde standart devedikeni içerikli ürünlere göre 3,5 kat yüksek etki göstermektedir.

Silibin-fosfolipidkompleksi
(Deve dikeni bitkisinin etkili kısmı)

Kolin

Enginar ekstresi

Karahindiba Ekstresi

4 Hepa Ürün Özellikleri

Silibin fosfolipid kompleks (devedikeninin etken maddesi), kolin, enginar yaprağı ekstresi ve karahindiba kök ekstresi içeriğiyle 4 etken maddeyi tek kapsülde içermektedir.

4 Hepa içerisinde bulunan silibin fosfolipid kompleks (devedikeninin etken maddesi), standart formdaki devedikeni içerikli ürünlere göre 3,5 kat yüksek etkilidir.

4 Hepa kapsülleri zeytinyağı bazlıdır, içerisinde bulunan etken maddelerin emilimi için ekstra yağlı besin tüketimine ihtiyaç yoktur.

Balık jelatininden elde edilen kapsüller, sindirim sistemine uyumludur, kötü koku ve tada yol açmaz. Bu özelliği sayesinde 4 Hepa rahat bir kullanım sağlamaktadır.

4 Hepa kapsülleri hijyenik tekli paketleme (blister) sayesinde kullanım sırasında havayla temas etmez, oksidasyon riski yoktur bu duruma bağlı oluşabilecek tat ve kokuda bozukluk ve kapsüllerin yapışması gibi sorunlar görülmez.

4 Hepa Nasıl Kullanılır ?

Günde 1 kapsül 4 Hepa tok karnına kullanılası önerilmektedir. 30 kapsül, balık jelatini, blister ambalaj.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli