DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20654821.08371%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Müslümenin Dedesi Cezaevinde Son Dakika

Müslümenin Dedesi Cezaevinde Son Dakika

ABONE OL
Kasım 28, 2021 12:36
Müslümenin Dedesi Cezaevinde Son Dakika
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra 7 kilometre uzakta bir dağ başında c-ansız b-ede-ni tespit edilen yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümüyle ilgi-l-i eski güven müdürü Feramuz Erdin’de-n ş-ok açıklamalar geldi. Dedeyi cezaevinde yattığı yatakta…Ayrıtılar Haberi Devamıdadır..Haberin Devamını Görüntülemek İçin F’otoğrafa T’klayınız….. 



küçük kızın ce-nazesinin bulunduğu yere dedesi tarafından traktörle götürülüp bırakıldığını ve bunu göre-nlerin olduğunu iddia etti.

Sabah gazet-esinde-n Sema Alim Dalgıç’ın hab-erine göre, Müslüme’nin cesedinde-n Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarke-n babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı.

Bu durum Müslüme’nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu. Aile-nin arama kurtarma ekiplerini t-ers yöne yönle-ndirdiği iddia edi-l-irke-n, anne Selvi Yağal’ın duyarsız açıklamaları dikkat çekmişti. Müslüme’nin ailesinin, küçük kızın kaybolduğu bölge-nin doğusunu arattığı, Müslüme’nin cesedinin ise güney batıda bulunduğu iddia edildi.

Traktörle götürmüş, çocukları t-ehdit etmiş Odatv’ye yonuşan Feramüz Erdin, “Müslüme’nin oraya dedesi Hasan Yağal tarafından traktörle götürülüp bırakıldığını göre-n çocuklar olduğu ortaya çıktı. Bu şahıslar ifade verdi ve dede-nin “birisine söylerse-niz sizi öldürürüm’ diye ke-ndilerini ölümle t-ehdit ettiğini anlattılar” iddiasında bulundu.

Yörük kızı Müslüme’nin kaybolduktan 4-5 gün boyunc-a sağ olduğunu iddia ede-n Feramüz Erdin, “Normal otopsi sonucunu b-eklemek lazım ama 4 veya 5 gün hayattaymış. Ön otopsi raporuna göre ceset 5-6 günlükmüş” dedi. Bu akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından dede ile paylaşımlar gelmeye başladı. İddialara göre Dede Hasan Yagal yattığı koğuşta üç kişi tarafından saldırıya uğradı ve hastanede t-edavi altına alındığı yönündeydi.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli