DOLAR 32,5495 0.18%
EURO 34,9671 -0.06%
ALTIN 2.447,270,47
BITCOIN 20966170.13321%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Müge Anlı’da aranıyordu

Müge Anlı’da aranıyordu

ABONE OL
Mart 7, 2022 18:50
Müge Anlı’da aranıyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Araştırmacı Tv Programcısı Müge Anlı’nın da aradığı genç kız. Bakın Nerede Bulundu Tüm Türkiye’yi yasa boğan haber az önce geldi  Müge Anlı’da aranıyordu: ‘Sahile iniyorum’ diyen genç kız bakın nerede bulundu! HABERİN DEVAMINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN F’TOĞRAFA T’KLAYINIZ…. 







ANNE VE BABASI KONUŞMUŞTU

Programda konuşan Ecrin’in babası Mehmet Bahattin, “Kızımız kaybolduktan sonra ulaşabildiğimiz her yere ulaştık. En son konuştuğu kişileri bulduk. Kendisinin etrafında olmayan şeyleri anlattığını, insanlara’ babamın eski eşinden çocuğu var. Biz terk edecek onlara gidecek’ şeklinde aslında var olmayan şeyleri anlattığını öğrendik. Bazı insanlara ‘kendisinin ağır bir hastalığı olduğunu, arandığında şu an sedyedeyim’ gibi şeyler söylediğini öğrendik. Aslında böyle bir hastalığı yok. Böyle bir olay yaşanmadı. Bunları öğrenince psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşünmeye başladık” dedi. Ecrin’in annesi Yonca Esgin ise “Aslında çok akıllı çok iyi bir çocuk. Ama kaybolduktan sonra öğrendiklerimiz ile büyük oranda şaşırdık. Adeta Ecrin içinden bir başka Ecrin çıktı. Kardeşleri ile onun arasında hiçbir ayrım yapmıyoruz. Hepsi bizim öz çocuklarımız. Ama evde kardeşine bile bir konuda herhangi bir şey söylerken, kendi üstüne alınıyordu. Çok endişeliyiz. Çocuğumuzun bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

MARAŞ’TA BULUNDU

Pazartesi günü yayınlanan programda ise kayıp Ecrin’den sevindiren haber geldi. Müge Anlı programda, Ecrin’in Gölcük’ten Kahramanmaraş’a gittiğini ve yapılan arama çalışmaları ile Afşin ilçesindeki adreste bulunduğunu ve bu adresten teslim alınarak devlet koruması altına alındığını duyurdu.

Kaynak: Sabah Gazetesi Abbas Çakır’ın Haberi

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli