DOLAR 32,5652 0.03%
EURO 34,9221 0.2%
ALTIN 2.424,050,05
BITCOIN 2100358-3.34913%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Müge Anlı’ da Oğlunun

Müge Anlı’ da Oğlunun

ABONE OL
Eylül 5, 2021 14:20
Müge Anlı’ da Oğlunun
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

38 yaşındaki Esra isimli kadın 3 ay önce ortadan kayboldu. Aylardır hiçbir haber alınamayan Esra, Müge Anlı ekibi tarafından bulundu. Canlı yayına telefonla bağlanan genç kadının açıklamaları izleyicileri şoke etti.. Canlı yayında baba oğlunun eşiyle evlendiğini açıkladı bununla da kalmadı son söylediği herkesi şok etti. HABERİN DEVAMI İÇİN FOTOĞRAFA T’KLAYINIZ…



Yeni sezona fırtına gibi başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşkına çeviren bir olay ele alındı. 3 aydır haber alamadıkları kızları Esra’yı bulmak için canlı yayına katılan ailenin iddiaları herkesi şoke etti..
38 yaşındaki Esra isimli kadın 3 ay önce ortadan kayboldu. Kızlarından hiçbir haber alamayan aile, soluğu Müge Anlı’da aldı. Perişan halde olan aile bireyleri kızlarının bulunmasını istedi..
Esra’yı, 5 çocuk babası 65 yaşındaki bir adamın kaçırdığı iddia edildi. Adamın daha önce de kadına oğluna istediği ileri sürüldü..
Aylardır hiçbir haber alınamayan Esra, Müge Anlı ekibi tarafından bulundu. Canlı yayına telefonla bağlanan genç kadının açıklamaları izleyicileri şoke etti..
“İMAM NİKAHI YAPTIK”

Annesiyle konuşmak istemeyen Esra şu ifadeleri kullandı:
“Ben ailemi aradım, ama onları razı edemedim. O yüzden kendi isteğimle gittim. Cengiz Beyin eşi oldum. İmam nikahı yaptık. Zaten o da eşinden ayrılacak. Boşanma davası açtı. Zaten anlaşamıyorlar ayrılmayı düşünüyorlar”.
“Boşanma davası açtı. Zaten anlaşamıyorlar ayrılmayı düşünüyorlar”.
SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bu ifadelerin ardından Esra’nın annesi ve babası sinir krizi geçirdi. Çift, kızlarının tehdit edildiğini iddia etti ve kızlarının hemen eve dönmesini istedi.
12 YILDIR İLİŞKİMİZ SÜRÜYOR

Esra’yı kaçırdığı iddia edilen Cengiz Günsar da telefonla yayına katıldı. 17 yıldır Esra’yı sevdiğini söyleyen Günsar, ilişkilerinin 12 yıldır sürdüğünü söyledi.
Cengiz Günsar’ın açıklamaları aileyi çileden çıkardı..

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli