DOLAR 32,6023 0.38%
EURO 34,8137 0.22%
ALTIN 2.489,210,21
BITCOIN 21173523.62424%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Mide Karın Şişkinliğine Ne İyi Gelir

Mide Karın Şişkinliğine Ne İyi Gelir

ABONE OL
Temmuz 31, 2021 13:56
Mide Karın Şişkinliğine Ne İyi Gelir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Karın ve mide Şişliğinin başlıca nedenleri Hareketsiz kalma ve asitli içecekler bol miktarda sigara ve kahve tüketimi yağlı yiyecekler ve kuru gıdalar karın ve mide Şişliğinin başlıca nedenleridir.

Düzenli olarak her akşam yemeğinde Sebze tüketimi ve çorba gibi sulu yemekler Tüketerek karın ve mide Şişliğini ortadan kaldırabilirsiniz.
Aynı zamanda bol bol yürüyüş yaparak ve evinizde dahi olsa egzersizler yaparak metabolizmanızı hızlandırıp bağırsak ve sindirim sisteminizi kuvvetlendirip karın ve mide şişliğinizi giderebilirsiniz.

Karın ve mide şişliğinizi kimyon çayı ile giderin 

Bir bardak kaynar suyu su bardağına dökünüz, üzerine 2 veya 3 çay kaşığı kimyon atınız ve karıştırınız bardak içerisinde kimyon demlenecektir kimyon çayınız ılık kıvama geldiği zaman içiniz. Her akşam yemekten sonra içebilirsiniz Karın ve mide şişkinliğinize çok iyi gelecektir.

Papatya çayı

Mide kaslarını rahatlatan, mide ekşimesine de iyi gelen papatya çayı da sizi rahatlatacak doğal mucizelerden biri. Aktarlardan alıp demlediğiniz papatya çayını günde 2-3 kez içebilir, dilerseniz içine birkaç damla limon sıkarak da tüketebilirsiniz.

Nane

Sindirim sistemindeki kaslarda spazm ve kasılmaları engelleyen, aynı zamanda gazın atılımını da kolaylaştıran nane mide şişkinliğine en ideal çözümlerden. Kullanımı da oldukça basit. İster nane yapraklarını çiğneyin, isterseniz aktardan aldığınız nane çayından günde 2-3 bardak tüketin Karın ve mide şişkinliğinize çok iyi gelecektir.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli